BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

27 d'octubre de 2016
0 comentaris

Sr: TARDÀ …. Tenim 72 diputats i la DUI la podem convocar a Poblet o a Montserrat o a Berga i com més aviat millor.

0 - 11s2016

Els espanyols tancaran a la presó el qui els plagui mentre siguem una possessió seva. “Fins quan els pagarem perquè ens atonyinin?

Preparem la DUI i fem-la de pressa perquè si no ho fem veurem com ens inhabiliten els nostres polítics i els substitueixen per altres polítics claudicants, més espanyolistes i autonomistes dels que ara tenim i no saben fer el pas unilateral que s’ha de fer per acabar el procés de Recuperació de la Nostra Independència i amb ella la nostra plena sobirania.

Cerquem finançament exterior dels millors bancs del món, dels EEUU, d’Israel, de Sud-Àfrica, d’Anglaterra o d’Austràlia …

Sumem els vots de Junts pel Sí i de la CUP (72) i anem per feina. Més tard al cap d’un any o encara més si cal ja plantejarem el tan volgut Referèndum de Ratificació de si volem seguir endavant amb la nostra Independència ja més consolidada o si volem tornar  araure sota la bota d’Espanya i del seu mal fer patològic.

Preparem la DUI o haurem de demanar caritat aviat mentre seguim mantenint aquests indesitjables.

Unim-nos per Declarar la Independència dels Catalans.

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció i membre de l’UPDIC de Jordi Fornas, ex batlle de Gallifa.

molt clar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!