BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

25 d'octubre de 2016
0 comentaris

No pidolem clemència, sols declarem la Independència !

1 - ara Hora DUIqaMYfBRWTsHXkDq-800x450-noPad

TRANSFORMAR EL 13NOV PER LA DUI IMMEDIATA:

PER SALVAR ELS IMPUTATS I PER SALVAR CATALUNYA: DUI JA !

BEN AL CONTRARI DEL QUE S’ESTÀ FENT, DE NOU UN ERROR ESTRATÈGIC FLAGRANT CONTRA ELS INTERESSOS DE LA CATALUNYA INDEPENDENT.

Els pretesos independentistes catalans, sobretot els seus capdavanters actuals i figurants que els fan costat organitzant-los les performances del win-win i dels somriures -ara mateix glaçats- segueixen fent d’autonomistes i d’esclaus mendicants, com si es tractés avui d’una avortada i estèril Orde Mercedària del 2016.

Quan van organitzar la Gran “V”, a aquell logotip d’Ara és l’Hora amb el que en van fer campanya li van segrestar l’estel blanc sobre el fons blau transformant la “V” de Victòria -que de Victòria per als catalans només n’hi ha una, la nostra Independència-, la van transformar en una “v” de “volem votar” simple i natural democràcia en un país sotmès a un altre país que li nega tot i li sostrau tot el que pot i més encara, dignitat, poder de decisió i d’organització pròpia, recursos, futur, diners, veu i …. una llista que mai s’acaba.

Ara fa poc van fer tornar a resussitar el senyor Rigol amb aquella ja vella pantalla i llarga pastanaga de que ens calia refer el ja esmorteït “PACTE PEL DRET A “NO” DECIDIR DELS CATALANS”. Ho sigui més del mateix: autonomisme pur i claudicació activa i permanent. Seran fotuts esclaus i per a més INRI perquè nosaltres els ho consentim.

Ara, ahir i el mateix proper dia 13 de novembre, ja hi tornem a ser, es torna a despenjar l’ÒMNIUM, amb “DEMOCRÀCIA i més DEMOCRÀCIA” enlloc d’Independència i DUI que és el que de veritat ja toca sinó volem prendre més el pel i la paciència als ja cansats i esgotats catalans, als independentistes de “Nació” i als independentistes de reverberació, com si la tan anhelada base social no patís de natural “el síndrome de la lletera” que de tant anar a la font al final es va trencar.

Si la lletera es trenca que li passarà al tòtem d’engrandir la base social tan essencial d’aquest “prucés” democràtic? Jo i tots ens pensàvem que mitja democràcia ja la tenim pels verals d’Europa i el que ens cal de veritat, en un PROCÉS REAL I EFECTIU DE RECUPERACIÓ és la democràcia plena que per entendre’ns, ésser ben clars i evitar que altres la utilitzin al seu aire a cor que vols, només té un nom clar i definitiu: INDEPENDÈNCIA !

No sigui que ens tornin a dir i colar per la indirecta com ho va fer el Sr. Puigdemont al Parlament Català en la recent moció de confiança, amb tota la cara dura que es pot tenir, quan va dir que el 9N o el 27S el que volíem era “VOTAR” confós amb aquell eslògan que es repetia de “VOLEM VOTAR” quan el que realment volem i des de sempre, però més encara des del 2012, 2013, 2014 9N i 2015 27S, el que volem és la INDEPENDÈNCIA.

No girem les coses i no amaguem i censurem el nom dels patriotes com el de Santiago Espot -sembla el nom prohibit- deu ésser de forma inconscient que l’autocensura encara funciona al cent per hora com en les millors èpoques des de que estem sotmesos als espanyols, d’una manera molt propera en les dictadures de Primo de Rivera, de Franco, durant la República i també en els mateixos dies de l’invasió Napoleònica.

Per tant no ens fem més auto gols i no ens equivoquem, no estem treballant per la democràcia, nosaltres ja en som de demòcrates, no hauríem de treballar per Espanya, voler arreglar de nou Espanya dient-los que han de ser més demòcrates, ja ho va fer Lluís Companys i li van tallar el coll com agraïment, ¨No! res de tot això, nosaltres, els independentistes catalans només hem de treballar per una sola cosa i aplicar-nos-hi de valent perquè ja per si mateixa és prou difícil, nosaltres treballem i hem de treballar sols per a recuperar de pressa la nostra Independència.

Si volem salvar tots els imputats, la Forcadell, el Mas, l’Homs, demès Conselleres, batlles, regidors, el mateix Santiago Espot, i sobretot, si amb ells ens volem salvar a nosaltres mateixos, tots els catalans i les nostres properes generacions, creieu-me! siguem intel·ligents, humils i perspicaços per reconèixer el que és una veritat bàsica, real i comprovable, … a més plenament legítima, guanyadora i legal internacionalment parlant que en definitiva és el que compta, ja deveu intuir que em refereixo a preparar i fer la DUI -Declaració Unilateral d’Independència- com es va fer a Kossovo i com va certificar i homologar la seva validesa el Tribunal de Dret Internacional i de Justícia de la Haia.

Deixem-nos de Referèndums difícils d’organitzar i fàcils de boicotejar amb tupinades de tota mena, falta de participació, o amb risc de perdre’ls per la mateixa por -com a escòcia o com al Québec- i preparem la DUI guanyadora, que tenim 72 diputats senyors meus, 72 diputats com en un partit de Boxa quan només en necessitem 68 de diputats! Sí! 68 diputats, i determinació, i coratge, i també, perquè no, la fermesa dels Cubans.:

Per tant, l’objectiu primordial tàctic d’aquest 13 de novembre del 2016 ha de ser:
FER UNA FORTA MOGUDA PER A LA DUI IMMEDIATA.

Salvador Molins Escudé, Conseller de Catalunya Acció, Soci de l’Òmnium, soci de l’ANC, membre de l’UPDIC -Units per a Declarar la Independència Catalana- partit fundat el 2013 per Jordi Fornas ex batlle de Gallifa,

TOTS DUI HAIA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!