BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

14 d'octubre de 2016
0 comentaris

Sense DUI no hi haurà Referèndum ni res. Siguem ferms en la nostra resolució. La Dignitat de Catalans ens ho exigeix de pressa.

O Independència o misèria moral i material. Tu decideixes. __ BIC 1906Regeneració Nacional = Descolonització dels PPCC. __ BIC 1946
Salvador Molins Escudé
14 / octubre / 2015 ·

“Per tant cal que Junts i Cup es posin d’acord amb una ruptura ràpida i unilateral perquè Espanya no permetrà ni les estructures d’Estat ni les desobediències. Caldrà trencar i un cop trenques, sigui la desobediència que sigui, val més fer-ho bé, o sigui ràpid i fort.”
qaMYfBRWTsHXkDq-800x450-noPad

14 / octubre / 2015 i 14 d’octubre del 2016 :

No anem a Espanya! Trenquem ja!

Dijous, Mas, probablement pidolarà clemència i pel 20D molts polítics catalans es plantegen fer “perjuri” al Parlament espanyol, ja que si es presenten a les eleccions espanyoles hauran de jurar o prometre defensar la Constitución Española ni que sigui amb el subterfugi de “por imperativo legal” Faran perjuri contra “España y los españoles” i traïran una vegada més Catalunya i als catalans que els han donat el mandat clar i contundent de fer i concretar la Independència amb el nou estat català independent.

No es pot fer un estat des de dins d’un altre estat, sense haver sortit per la porta de la DUI.

Qui es cregui que l’estat que es trenca ho permetrà s’auto enganya. Si no fem la DUI aquesta paret de cartró pedra construïda per Mas i consentida per Junts pel Sí i d’alguna manera per la CUP s’enfonsarà.

Per tant cal que Junts i Cup es posin d’acord amb una ruptura ràpida i unilateral perquè Espanya no permetrà ni les estructures d’Estat ni les desobediències. Caldrà trencar i un cop trenques, sigui la desobediència que sigui, val més fer-ho bé, o sigui ràpid i fort.

Qui porta la Rigau i el President als jutjats no està per bromes ni incompliments, per tant s’imposa dir-els que Prou! i per dir-els prou ja pot començar el President Mas demà passat mateix. Ho farà?

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció i membre d’UPDIC, soci de l’ANC i soci de l’Òmnium.

———————————

"El que viurem a partir d'ara serà l'agonia fins al moment del trencament final" __ BIC 1936

Josep Castany, Director de Catalunya Acció

10 octubre del 2015, a les 13:43:

Els autonomistes van fer creure molts catalans ingenus durant més de 30 anys que la nació catalana podia encaixar dins d’Espanya. Resultat? Espanya ens ha fotut més de 300.000 milions d’euros i molts catalans defensen el castellà. Ara s’han canviat el barret i són els processistes; volen fer creure els catalans que es pot començar a construir un estat dins d’Espanya (estructures d’estat imaginàries, constitucions imaginàries…). <Pactes fiscals, Referèndums, …etc>

Han convertit la manifestació del 2012 per un Estat Català independent, la segona més gran de la història d’Europa i que va sorpendre tot el món fins al punt que es pensaven que proclamaríem la independència, en un folklore anual de samarretes de colors que porta per títol “dret a decidir”.

Ni ara amb majoria absoluta independentista al Parlament de Catalunya (72 diputats) són capaços de donar un pas endavant i engengar democràticament Espanya a la merda fent la DUI al Parlament de Catalunya.

Això sí, no us preocupeu, que tindreu autocars, adhesius, samarretes i el que faci falta per a acompanyar el president Mas als jutjats de la Santa Inquisició Espanyola perquè el facin declarar de forma indigna. Alguns, d’aquesta comèdia que es correspon més amb la festa de primavera d’un parvulari que no amb la història de la nació catalana, en diuen la “revolució del somriures”. Sí, aniran somrient a que el seu president declari davant la farsa de la justícia espanyola. I el president Mas, com a bon minyó obedient, anirà a declarar.

<i la història de sempre segueix implacable com el dia de la marmota autonomista …>

1 PRECIPITEM_6

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!