BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

10 d'octubre de 2016
0 comentaris

La Transició no serà suficient per alliberar Catalunya, caldrà la Ruptura.

01 - IELTSIN CATmolt clardalt22

Per esdevenir Independents hem de trencar amb Espanya i per trencar amb Espanya necessitem capdavanters que vulguin fer-ho i que sumin aquest coratge i assoleixin aquesta credibilitat. Capdavanters que uneixin tot el poble independentista a l’entorn d’un sol objectiu: Declarar la Independència i no fer ni un pas enrere.

No podem acceptar de cap manera capdavanters que enganyin als catalans tergiversant la seva voluntat clarament expressada a les Consultes, a la Manifestació del 2012 i successives manifestacions i accions massives promogudes per l’ANC, a la Consulta del 9N i a les Eleccions Plebiscitàries del 27S.

La Fase Final del procés de Recuperació de la Independència de Catalunya necessitarà uns capdavanters del procés molt més rupturistes dels que tenim ara, necessitarà uns nous capdavanter ferms i decidits a fer la DUI, l’acte de ruptura final.

L’actual President Puigdemont ja ho ha dit manta vegades que ell no vol, amb la falsa excusa de que no ha rebut el mandat per a la Independència sinó sols per a la transició del “post autonomisme a la pre independència” o sigui que ell no trencarà amb Espanya -no vol trencar amb Espanya sinó sols intentar que Espanya negocïi un Referèndum vinculant amb Catalunya i tots sabem que això Espanya no ho farà.

Puigdemont té una visió de la nostra independència, tenyida de la visió convergent, una visió de tipus WIN WIN, o sigui, més democràtica que no pas independentista, de si guanyem el Referèndum bé i si el perdem també -aleshores seguirem amb una tercera via o amb el peix al cove … ja ens adaptarem …- i no passa res.

Aquesta visió convergent és la que el 2012 va canviar “Independència” per “Dret a Decidir”, la visió que el 2014 va canviar “Independència” per una Consulta no vinculant (9N) i la visió que el 2015 va tornar a canviar “Independència” per “Volem votar” i encara ara fa pocs dies en la moció de confiança ens va voler fer combregar amb rodes de molí dient “volíem votar” enlloc de “volíem la Independència”.

Els catalans, 2012-2013-2014-2015-2016, sempre hem dit ben clarament que volem la Independència però mai cap capdavanter dels Partits Polítics de JxSí i la CUP han escoltat i obeït aquest clam, inclosa l’ANC a la que els seus capdavanters obliguen a fer el paper de trist figurant, darrerament amb una pantomima de Referèndum intern sobre la “RUI” treta de la màniga com un conill en un joc de màgia, dos mesos va tardar la RUI a prendre categoria de decisió amb una consulta votada de pressa i guanyada per una minoria absoluta d’assamblearis quan la DUI no teu cap des que l’UPDIC ja la va proposar fa anys pels voltants de les eleccions europees i quan per la campanya del 27S del 2015 ja formava part del Full de Ruta i quan la mateixa nit de la victòria aclaparadora amb 72 diputats va ser aniquilada per Antonio Baños i la CUP amb el pretext de que s’havien perdut les eleccions i no hi havia prou vots, quan la DUI no es fa per vots sinó per Diputats.

Salvador Molins, CA – UPDIC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!