BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

8 d'octubre de 2016
0 comentaris

Catalunya no et federis mai, ni amb Espanya, ni amb Europa.

Catalunya no et federis mai, ni amb Espanya, ni amb Europa.

Catalunya, Poble Català, no et federis mai, tu has nascut per a ésser plenament lliure i sobirà, tu has de ser independent com Suïssa o Israel, membres actius i amb cadira a l’ONU i amb opció al Consell de Seguretat.

Sempre ho hem volgut així i així serà.

 

1 PRECIPITEM_6149 estat

 

NO A CAP FEDERALISME AMB ESPANYA:

Catalunya va equivocar-se de parella, amb Castella potser voluntàriament, amb Espanya per la força de les armes. No tornem a caure en el pitjor error de la nostra història.

La relació amb Espanya que vàrem començar fa 500 anys ens ha costat i encara ens costa milers de milions de pèrdues econòmiques i la pèrdua de moltes oportunitats per al nostre reeiximent com a Poble, ens ha costat milers i milers de vides, tortures, judicis sumaríssims a carretades, honor, dignitat, supeditació, submissió i vergonya … no tornem a repetir aquest terrible error, no tornem a passar per aquests horrors.

————————–

Catalunya, Poble Català!

Només la Confederació és vàlida per a Catalunya, la lliure confederació de les terres de la teva parla. A banda d’aquesta Confederació vés amb compte i sobretot amb Espanya no t’hi assocïis, no t’hi federis i per mica que puguis no t’hi relacionis.

No et federis mai ni amb Espanya, ni amb els espanyols, ni amb les seves comunitats, inclosa Euskadi, ni amb els seus governs. No ho facis perquè seria el certificat de defunció de tota la nostra nació i aleshores Catalunya emmudiria per sempre!

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, català pro DUI, membre de l’UPDIC -Units per a Declarar la Independència Catalana” de Jordi Fornas, ex batlle de Gallifa.

molt clar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!