BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

27 de setembre de 2016
0 comentaris

Tres pastanagues, tres enganys monumentals: Esperar el consentiment d’Espanya, esperar la implicació d’Europa i fer la Independència amb lleis i eines autonòmiques.

Josep Castany  Data i hora: 25 setembre 13:17 ·

Fa quatre dies en Puigdemont, en una entrevista amb la Terribas, diu que proposarà un RIAE (Referèndum d’Independència Acordat amb Espanya) i si no, doncs eleccions “constituents”, constituents a la manera convergent, és a dir, sense DUI prèvia, al contrari del que previa el full de ruta. I ara diu que a la qüestió de confiança garantirà un referèndum vinculant, que no estava al full de ruta compromès amb l’electorat.

Si això no és anar més desorientat que una gallina sense cap significa que és una presa de pèl feta a plena consciència.

És el que passa quan tens majoria absoluta i ets incapaç d’exercir el poder legítim que se’n deriva.

Això sí grans i boniques promeses autonòmiques que ens enfonsen i es perden en la submissió.

mai la farà1 - compromís

però en realitat: mai la faràmai la farà es plantarà a la “pre-independència” i allà esperarà grans mandats que com sempre ha fet el regionalisme de fet no aplicarà.

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, català pro DUI, membre de la pàgina de facebook “Compromesos amb la DUI”, simpatitzant de l’UPDIC -Units per a Declarar la Independència Catalana” de Jordi Fornas, ex batlle de Gallifa.

————– A més …

“Encara hi ha gent que s’empassa aquesta milonga de que tot i tenint 72 diputats no tenim majoria. Però què us passa, no sabeu comptar o simplement és que no voleu la independència?”

mai la farà1 PRECIPITEM_6

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!