BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

5 de setembre de 2016
0 comentaris

Molts ja sabem que per concloure el Procés hem d’executar la decisió unilateral de trencament DUI, en ferm i urgent.

1 PRECIPITEM_6

Hem avançat una mica: Molts catalans ja sabem que per concloure ben aviat el Procés hem d’executar la decisió unilateral de trencament, en ferm i urgentment, sumant almenys 68 diputats per fer la Declaració Unilateral d’Independència, porta imprescindible per al Reconeixement internacional.

No hi haurà pacte amb Espanya, Europa no hi prendrà cartes, per molt que ens vulgui fer combregar amb rodes de molí el mateix President Puigdemont dient el contrari, Europa no pressionarà Espanya sinó al contrari, s’hi alienarà com sempre fa rentant-se les mans de tot, dels Balcans, de Síria, dels immigrants, de Grècia.

Després de fer efectiva la nostra pròpia responsabilitat ens haurem de refiar dels EEUU, d’Anglaterra, d’Israel i altres potències emergents, però en cap cas abans de que haguem fet la feina que fem de fer: La DUI.

I també hem de tenir ben clar que no ens podem refiar dels Processistes de la CUP que no sap encara o no ho accepta per motius ideològics que els catalans independentistes vàrem guanyar les Plebiscitàries del 27S, el 9N i totes les Consultes, i sobretot que amb el resultats del 27S en tenim prou per fer una DUI plenament legal, gens contrària a la Legislació Internacional (Tribunal. Sembla que juguin en tot a tombar la victòria del 27S i a carregar-se la majoria de 72 diputats.

Ni tampoc ens podem refiar dels Processistes de JxSí que només fan que donar llargues al procés amb continuats globus sonda del mai acabar, d’Ítaca i de generacions i generacions. Sembla que hagi ressuscitat l’esperit pujolià de l’ara no toca transformat en un encara no, si hem esperat fins ara podem esperar més, etc. etc I llargues i més llargues, i condicions i més condicions, i lleis i recursos autonòmics i més lleis i més recursos …! Prou d’escuses, prou de pressupostos autonòmics mentre es sagna als catalans amb 16.000 milions d’euros anuals, prou!updic 11sCartell 11S

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!