BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

2 de setembre de 2016
0 comentaris

Negar-se a la DUI. Quan despertarem de l’engany dels líders, dels somriures i dels happenings?

01 - IELTSIN CATupdic 11s

Quan despertarà Puigdemont i es decidirà a preparar i fer la DUI homologada per la Haia?  -Segurament mai. 

.

Quan despertarem de l’engany dels líders, dels somriures i dels happenings?

 

Quan es despertarà el Poble de Catalunya i optarà pels capdavanters compromesos en fer la DUI homologada per la Haia?

.

Sense un capdavanter, o equip de capdavanters, que tinguin coratge i lucidesa per fer la Independència i liderar-la de veritat, per sumar 68 diputats en favor de la DUI, … sense aquests homes valents, capaços i disposats, nosaltres, el Poble de Catalunya no ens alliberarem del jou espanyol que ens  tenalla, espolia i destrueix de mica en mica fins a la submissió total.

.

No valen frases gradiloqüents com la de la Forcadell ” el que va començar amb vots acabarà en vots” la independència cal fer-la ja! i el camí que ja ha funcionat es diu DUI.

.

NO! Ni JxSí ni la CUP faran la Independència. No valen! no tenen el que cal tenir -els castellans en diuen “gallardia”. I a part de ser covards són tossuts i gens lúcids, i creguts,. ens pensem que en un món de fets consumats inventarem la revolució dels somriures quan altres camins com la DUI ja han estat provats i encertats. De moment els únics somriures que es poden veure són els dels nostres enemics directes i els de la comunitat internacional perquè després de tants happennings ja comencem a fer riure!

.

No! els nostres representants actuals no faran la DUI, ja ho han dit per activa i per passiva, ells tan macos són primer demòcrates que independentistes, com si hi pot haver democràcia real sense tenir una nació lliure.

.

Catalans! si volem ser independents despertem!

.

Jordi Fornas i l’UPDIC són petits però tenen dignitat i no enganyen i per sobre de tot estant compromesos amb la DUI, camí absolutament necessari per a la Catalunya d’avui i la recuperació de la seva plena Independència.

.

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, soci de l’ANC, soci de l’ÒMNIUM, simpatitzant de l’UPDIC, el partit polític de Jordi Fornas ex batlle de Gallifa.

Cartell 11S

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!