BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

29 d'agost de 2016
0 comentaris

Defugir el combat, ajornar sine die el xoc, no ens farà lliures. DUI, ja!

Cartell 11S
Extret del facebook de Josep Castany:
Josep Castany

Reflexió de la Rita Abril:

“Es cansat haver de dir sempre el mateix però és que la realitat s’entossudeix a reiterar-se una i altra vegada. Ara mateix l’ANC, que al 2012 vaticinava una DUI per al 2013, que al 2013 vaticinava una DUI per al 2014 i que al 2014 vaticinava una DUI per al 2015, està planejant amb esmerç el format de la Diada d’aquest any. Amb majoria parlamentària, en comptes de declarar la independència i exercir-la acte seguit, el tema segueix essent vendre samarretes i dissenyar virolades perfomances. No tenim remei. Per aquesta via mai assolirem l’emancipació nacional. Defugir el combat, ajornar sine die el xoc, no ens farà lliures. Fa temps que la comunitat internacional ens ha pres la mesura, ens ha vist el llautó. La comunitat internacional sap que a l’hora de la veritat reculem i abaixem el cap. Per això les inversions creixen, la Borsa ni s’immuta i l’estat espanyol pot estar sense govern sense que en cap cas posem en perill -ara que podríem – la seva sacrosant

Excuses i més excuses. Quin argument és aquest que els Països Bàltics van poder independitzar-se perquè ho tenien fàcil perquè l’URSS se n’anava en orris? Els covards sempre busquen excuses i justificacions davant dels valents que saben trobar el moment. Ara resultarà que els catalans som els que ho tenim més complicat de la història mundial per a ser independents, quan resulta que ens trobem a Occident, dins de la UE, dins de l’OTAN, en un entorn pacífic i democràtic i a sobre amb majoria absoluta parlamentària. Ja està bé de fer el ploramiques per a justificar la inoperància dels incapaços !

Xavier Farre
Xavier Farre Irlanda és va independitzar amb una DUI.

Excuses i més excuses, Santi Capellera. Quin argument és aquest que els Països Bàltics van poder independitzar-se perquè ho tenien fàcil perquè l’URSS se n’anava en orris? Estaven acollonits fent la cadena quan formaven part de l’URSS, però tenien determinació i uns dirigents compromesos. Els covards sempre busquen excuses i justificacions davant dels valents que saben trobar el moment. Ara resultarà que els catalans som els que ho tenim més complicat de la història mundial.

Santi, no és qüestió de massacrar-ho tot i tothom sinó que des del 27S estem fent un rídícul col·lectiu que fot plorar. Tots els països que volen la independència l’únic que esperen aconseguir és una majoria absoluta en el seu Parlament territorial per a poder proclamar la independència de forma legítima davant del món quan no poden fer un referèndum acordat. Aquí tenim aquesta majoria des del 2015, i no ho fan tal com recomanen tots els experts que no viuen de la comèdia processista, i la gent esteu aplaudint amb les orelles les collonades que proposen l’ANC i Mòmium, com ara el RUI, i criticant als qui ho posem en evidència. De debò encara no te n’adones de què plora la criatura ? És clar que és més còmode seguir fent el préssec que aixecar el dit i preguntar davant de tothom: “Voleu dir que no estem marejant la perdiu i donant voltes en cercle?” Els Països Bàltics van proclamar les seves independències entre 9 mesos i 1 any després de fer la seva cadena, i davant d’una potència decadent com l’URSS molt més perillosa que Espanya. Compara l’ANC amb el moviment Sajudis de Lituània i el Parlament Català amb els parlaments bàltics i entendràs moltes coses, entre elles per què a milers de catalans els fan sortir a pasturar una vegada més, aquest cop a defensar el RUI, i total per no aconseguir absolutament res. És clar que sempre és més còmode buscar excuses davant el fracàs i la incompetència de la gent amb qui s’havia confiat, oi Santi?

Josep Castany

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!