BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

20 d'agost de 2016
0 comentaris

Amb Jordi Fornas (el Ieltsin Català), diguem-los-hi ben clar: El mandat del 27S és Independència, o sigui DUI, i us vàrem atorgar 72 diputats.

01 - IELTSIN CAT 1743630_599143356900484_4940143862166674914_ndalt22tanc33

Amb Jordi Fornas  (el Ieltsin Català) , diguem-los-hi ben clar:
El mandat del 27S és Independència, o sigui DUI, i us vàrem atorgar 72 diputats.

Jordi Fornas és capaç de fer la DUI i Proclamar la Independència ara mateix, i hi està compromès, tal com seria capaç d’enfilar-se sobre un tanc (no pas dins un tanc que apunti al poble) sinó plantant cara a l’Statu Quo covard i instal·lat en un procés llarg i acomodat, ple d’excuses i giragonses -“procés” respectuós amb la legalitat vigent que per més INRI és espanyola, fa dos dies ho deia l’Avui parlant dels assuptes exteriors del departament del Sr. Romeva-

Catalans !    Despertem!

Només assolirà proclamar la Independència qui s’hi comprometi i no tanqui les portes a la DUI com Jordi Fornas de l’UPDIC, un possible “IELTSIN CATALÀ” amb el nivell de valor i d’amor a la Pàtria dels catalans que professava el Molt Honorable President Francesc Macià, l’Àvi de Catalunya li deien els nostres avantpassats que el veneraven i estimaven perquè van veure amb claredat el seu compromís i exemple per l’assoliment de la Recuperació de la Independència de Catalunya que els nostres avantpassats havien administrat al llarg de 700 anys.

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, soci de l’ANC i de l’ÒMNIUM.

—————-

Jordi Fornas i Prat (Barcelona, 22 de maig de 1952) és un polític independentista que el 2011 va assolir la batllia de Gallifa (Vallès Occidental) encapçalant una candidatura de la coalició Solidaritat Catalana per la Independència (SI). Algunes iniciatives seves van aconseguir ressò mediàtic i ara encapçala el partit UPDIC (Units per Declarar la Independència Catalana).

Entrevistem Jordi Fornas per saber què pensa del present i l’avenir de Catalunya.

Vau fundar UPDIC ja fa mesos. Quin és l’objectiu d’aquest partit?
Tal com el seu nom indica, l’objectiu principal és la declaració d’independència (DUI). Creiem que és l’única via possible per assolir l’alliberament nacional; tota la resta de propostes, com referèndums unilaterals (RUI), processos constituents i desobediències vàries, només són fugides d’estudi per evitar haver d’encarar el problema frontalment i fer creure a la gent que treballen per la
independència i que tot això és molt complicat i difícil. És la política del “fer-ho bé”, del “pas a pas”, de l’”això no té marxa enrere”, que finalment només són placebos per tenir el poble anestesiat i confiat que els polítics estan fent el que cal i que aviat serem independents. És el que anomenen “el procés”.

Enllaç article :

https://lasageta.net/2016/08/18/jordi-fornas-prendrem-el-control-de-les-estructures-destat-quan-fem-la-dui/ 

Cartell 11S

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!