BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

27 de juliol de 2016
0 comentaris

O fem la DUI ben aviat o ens haurem d’empenyorar per generacions.

El pressupost de despesa de la Generalitat autonòmica el 2015 (sense comptar els interessos a pagar pel deute públic) era de 21.677 milions, quan els catalans vam pagar en impostos un total de 78.239 milions. A més a més el govern autonomista havia de pagar 1.713 milions d’interessos en un sol any pels préstecs que té; una xifra molt superior a les retallades miserables en sanitat des del 2011 (1.439 milions d’un total de 4.950 milions en retallades) fetes pels estúpids autonomistes que pretenien i pretenen dialogar amb Espanya mentre Espanya ens espolia més de 16.000 milions anuals dels impostos pagats pels catalans. Des del 2011 ja ens han espoliat 80.000 milions més i el total tolerat, i durant molts anys silenciat, pels diversos governs autonomistes supera els 300.000 milions d’espoliació fiscal. A més resulta que més d’un 70% dels diners que deu la Generalitat autonòmica (deute total = 72.274 milions) són diners que els nostrats governants han demanat al govern espanyol. O sigui que els governants autonomistes s’endeuten demanant a Espanya préstecs sobre els mateixos impostos que s’han deixat fotre a la cara i sense piular. I aquests inútils autonomistes, ara processistes per tal d’allarga la comèdia, tot i tenir una majoria absoluta legítima encara ens vénen explicant historietes sobre desconnexions, processos que no constitueixen res i estructures que no suporten una ventada per tal d’evitar proclamar la independència i acabar amb aquest desastre. És clar que ells segueixen vivint molt bé a les seves còmodes i ben retribuïdes poltrones.

Toni BozzoDavid Mola
David Mola Mentres i hagin burrus ls borgesos niran a cavall!

En base a dades del 2015, un Estat Català independent recaptaria impostos per un valor total de 78.239 miions sobre un PIB (riquesa generada) de 215.101 milions. Això és una pressió fiscal del 36,37%.

La pressió fiscal mitjana de la Unió Europea és del 40%. Dinamarca es situa al 50,8%, Bèlgica i França al 47,9 %, Finlàndia a un 44%, Àustria al 43,8%, Itàlia i Suècia al 43,7 % i Alemanya al 39,5%.

El frau fiscal anual a Catalunya, impostos que no es paguen i per tant no es recapten, tirant pel cap baix és d’uns 8.490 milions.

És a dir, en un estat independent i sense frau fiscal recaptaríem 86.729 milions. I això amb un pressió fiscal del 36,3%, per sota de la mitjana de la UE del 40% i molt per sota dels països del Nord d’Europa.

…………….Estat Cat Indp
Josep Castany
Josep Castany Ramon, aixó és el que hauria d’explicar cada dia i no fa un govern ni el seu president que realment tingués per objectiu assolir la independència. Sense propaganda, sense explicar els avantatges de la nostra independència per part dels màxims representants polítics ni “s’eixampla la base” que tant els preocupa ni es guanyen referèndums. El seu objectiu sempre ha estat que els catalans puguin decidir si volen la independència o no, no pas assolir la independència, i són dos objectius ben diferents.
11 S  DUI   2016

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!