BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

11 de juliol de 2016
0 comentaris

Hi ha una alternativa: Coordinar tots els desavinguts partidaris de la DUI.

L'ANC ha d'agafar el timó del Procés Constituent? __ BIC 2304Hem de crear una nova alternativa que inevitablement ha de sumar tots els desavinguts partidaris de la DUI.

 

Josep Ginesta
Els que ens deien que els independentistes viviem en un món irreal són els mateixos que ara volen fer-nos travessar el desert fins el 2020
Resposta: No els ho permetem!

 

La DUI és el camí correcte a la Independència i la porta al reconeixement internacional.

ara Hora DUI 

RUI – DUI RES A VEURE

Sobre el Referèndum Unilateral d’Independència (RUI)

1. És molt difícil que un Govern que no sap fer una DUI, tenint majoria absoluta d’independentistes (72 diputats de 135), faci un Referèndum de forma unilateral (RUI). Començo per la qüestió fonamental: no tenen el que cal tenir per fer una cosa, i diuen que en faran una altra molt més complicada.
2. No hi ha experiència en Dret comparat d’un Referéndum unilateral consumat amb èxit. L’Estat previ et pot boicotejar el Referèndum: la legalitat de la convocatòria serà dubtosa, l’escrutini també, i amb la campanya de la por la participació no arribarà al 50% (només cal que els contraris no vagin a votar).
3. En cas de no poder fer un Referèndum (amb consentiment i sota supervisió internacional, cas Montenegro) el Tribunal de la Haia va sentenciar el 2010 que la DUI és legal.

Sobre la Declaració Unilateral d’Independència (DUI)

1. Demà es pot fer al Parlament de Catalunya. Cal tenir el que cal tenir per fer-ho. 72 persones que vam votar per fer la Independència, exactament.
2. El Dret Internacional accepta la DUI per Sentència del Tribunal de la Haia de 2010.
3. No és un invent català de metàfores estranyes que al món no entén ningú. De fet, ni nosaltres.

No et deixis enganya per la nova “pastanaga” dels regionalistes espanyols. RUI no és DUI.

No costa tant. ES DIU DUI.
Visca la Terra Lliure.

——————–

Ells no la faran mai. em refereixo a JxSí, la CUP, l’ANC i demés figurants de fet. Els partidaris de la DUI hem de sumar-nos sense por i sense complexos com escrivia Hèctor Bofill fa pocs dies.

Tristament, ells -JxSí i la CUP- no faran mai una DUI, hem de crear una nova alternativa que inevitablement ha de sumar tots els desavinguts partidaris de la DUI.

———————————mai la farà

2 juliol 04:39

D’en Josep Castany:

“Marta Rovira (ERC): “La DUI és la Llei de transitorietat jurídica”

“No, Sra. Rovira, la DUI i la Llei de Transitorietat Jurídica són dos conceptes diferents en un procés d’independència, i com bé reflecteixen els gràfics del full de ruta de JxS que vostè deu conèixer. Ja està bé d’amagar la DUI als catalans, de voler evitar-la i d’embolicar la troca. La Llei de Transitorietat l’aprova el Parlament un cop s’ha fet la DUI. La DUI és l’acte parlamentari legítim i solemne que visualitza davant del món la independència de Catalunya respecte d’Espanya, i per tant el fet que es trenca una legalitat existent sobre el territori, l’espanyola, i que se’n crea una de nova: la legalitat catalana. I la Llei de Transitorietat pretén cobrir de forma temporal fins a les primeres eleccions (les conegudes com a constituents) els aspectes fonamentals perquè els ciutadans del nou estat no quedin desamparats.” (Josep Castany)

Sempre m’he preguntat com pot ser que la panolis de la Marta Rovira d’ERC, tingui els seus prosèlits (?) Com pot ser que es deixin enredar i com pot ser que els fanàtics de la mentida hagin renuciat a la veritat? Però com és que no veuen que cada cop que la Marta Rovira, obra la boca, fa el mateix tuf a mentida que fa en Junqueras?

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!