BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

9 de juliol de 2016
0 comentaris

El Preludi de la Gran Manifestació del 2012. Jo hi era amb Catalunya Acció, amb Barrera, Broggi i Domènech.

YnJ1c3NlbC1DQQ==_230080_4389_1

La Independència pararà els peus als agressors de Catalunya! __ BIC 2237

 

UNITAT PER LA DUI …. SENSE POR !

1 sense por salmó

“Pel nostre futur Independència”: 5è aniversari de la Primera  Manifestació Explicitament independentista i unitària. Immediatament després de la Consulta de Barcelona.

http://araomai.cat/pel-nostre-futur-independencia-5e-aniversari-de-la-1a-manifestacio-independentista-unitaria/

manifestacio-9j.jpg

<iframe width=”440″ height=”330″ src=”https://www.youtube.com/embed/TvkgSdwxVhc” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

 

<iframe width=”440″ height=”248″ src=”https://www.youtube.com/embed/um7VPLTI2Yc” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

 

Avui és el 5è aniversari de la primera manifestació unitària organitzada des de la societat civil amb el lema independència, organitzada per Ara o Mai. Es va crear una plataforma amb totes les entitats i partits que van donar suport a la manifestació, amb el nom de Plataforma9J, que comptava amb l’adhesió de més de 150 entitats i partits polítics, entre ells ERC, Solidaritat, Reagrupament i la CUP.

El 9 d Juliol del 2011 unes 50.000 persones van venir a la convocatòria, malgrat l’hostilitat de l’ajuntament de Barcelona, que va negar-se a donar permís per fer un concert musical on havien d’actuar, entre d’altres Brams, que també va negar el permís per posar una tarima al Passeig Lluís Companys per poder llegir els parlaments, que es van haver de fer des d’un camió.

Drs-Barrera-Broggi-Domènec.-Mani-Ara-o-Mai-9J

Aquest manifestació va comptar el suport i amb la presència de tres personatges mítics: L’ex-president del Parlament i antic líder del partit Esquerra Republicana, Heribert Barrera, amb 94 anys, del prestigiós cirurgia de les Brigades Internacionals, Moisès Broggi i del també cirurgià, Dr. Domènec (88 anys). Els tres membres d’honor d’Ara o Mai, van realitzar el parlament al final de l’acte que va ser presentat per l’actor i director Quim Masferrer. El manifest va ser llegit l’actor Jaume Comas. Un manifest  que recordava una frase del doctor Broggi: “Per Catalunya, no pareu”.

L’organització es va fer amb un pressupost gairebé zero. El lema es va triar per votació popular, els cartells i tot el material gràfic i d’imatge el van aportar voluntaris de tot el territori, sobretot utilitzant les xarxes socials. Van arribar més de 25 vídeos per fer difusió de la manifestació. Es va comptar amb grups de voluntaris arreu del territori que van posar cartells als seus municipis es i l’única pancarta que va lluir a la capçalera deia: “Pel nostre futur Independència”.

Es va demanar als partits que no portessin pancartes pròpies i l’única que va lluir a la capçalera deia: “Pel nostre futur Independència”.

L’organització i el seu servei d’ordre va haver d’ajudar Broggi, Barrera i Domènech a pujar al vehicle amb l’ajuda del muntacàrregues del camió, per la negativa de l’ajuntament a posar la tarima. Un fet que va indignar els manifestants. El Dr. Broggi va recordar que Catalunya i Espanya no poden estar juntes i va demanar un estat català perquè les relacions entre Catalunya i Espanya “siguin entre iguals. El Dr. Oriol Domènech, en un discurs vibrant, va dir prou als atacs a Catalunya i al genocidi de la llengua i la cultura catalanes. Per la seva l’expresident del Parlament, Heribert Barrera va recordar que que no s’han aconseguit els objectius que es reivindicaven el 10 de juliol de l’any passat, i que calia unitat independentista i va demanar desobediència i boicot a l’estat espanyol i a les seves institucions.

La presidenta d’Ara o Mai, Carme Teixidó va denunciar que  el “boicot’ a l’acte per part de les administracions”, no va impedir el seu èxit i va demanar a tothom de seguir treballant per la unitat i a no aturar-se fins aconseguir la independència.

FacebookTwitterGoogle+Comparteix

Un escenari Independentista guanyador. __ BIC 2271Comunicat de Premsa de Catalunya Acció en favor de Sergi Massó. __ BIC 22511-VICTO22

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!