BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

30 de juny de 2016
0 comentaris

Són Pares de la Nació els catalans que la volen viva i lliure. Preparem-nos per la DUI.

1 - negres

“La Nació sencera, la llengua catalana, l’estat independent i la constitució com la de l’Havana, catalana, breu, clara i potent.”

Xirinacs també va deixar definicions de nació de gran valor i en un dels llibres de Santiago Espot hi ha una dedicatòria sobre nació i en concret la nostra que ve a dir “n’hi ha que la neguen … però que ho deu fer que sempre l’ataquen? és o no és en que quedem?!

———————————–

I aprofitant l’ocasió diré referent al Procés Constituent de la nova República Catalana que “El Procés Constituent ha de ser sols en les coses vitals i concretes, les coses tècniques s’han de deixar pels tècnics, i ha de ser ràpid, no pas un altre motiu per anar matant el temps”

Coses vitals? Jo ho dic així, assegurem les bases dse la nació i fem una Constitució que sigui per això i que en els temes que venen després de les bases de la nació fem-la que sigui millorable i actualitzable en el temps.

Aquestes són per a mi unes de les principals columnes de la nació:

“La Nació sencera, la llengua catalana, l’estat independent i la constitució com la de l’Havana, catalana, breu, clara i potent.”

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, soci de l’ANC, soci de l’ÒMNIUM, membre de Compromesos amb la DUI i simpatitzant de l’UPDIC «Units per declarar la Independència Catalana» de Jordi Fornas ex batlle de Gallifa.

1 PRECIPITEM_6

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!