BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

22 de juny de 2016
0 comentaris

MxI : La llei de l’embut i l’estat català independent

Lleis catalanes d'estat per precipitar les estructures d'estat! __ BIC 2390

Lleis catalanes d’estat per precipitar les estructures d’estat! __ BIC 2390

Per les estrucutres d’estat … lleis d’estat !!!

Salvador Molins (PPCC) <smolins9@gmail.com>
19.23 (Fa 10 minuts)

Hola, he pensat que sense una estructura complicada però els homes del MxI moviment per la Independència que ja va definir l’ANC en els seus començaments hauríem de coordinar-nos de fet, d’alguna manera ja ho fem, hem d’assolir la consciència de formar un sol cos, el poli rabiut de la pel·lícula ja que l’ANC moltes vegades fa de poli bo, respectuós i mesurat, suposo que d’alguna manera és el que ha de fer per no escampar massa el ramat dels partits. Seria bo un potent MxI on tots els independentistes hi fossim com a elements ferms i potents.

Com pots veure el tema de la Declaració de la Independència unilateral va agafant força i això crec que és gràcies a tants i tantes dones i homes com tu i com jo. El Tena hi va donar una bona empenta i jo no m’he quedat curt, amb menys potència perquè sóc més desconegut i petit.

Ara ja toca parlar de la constitució de l’Havana i la de Reagrupament, jo veig més potent la primera, però la segona també té algunes coses bones quan parla dels PPCC i com a element pedagògic breu.

Hi ha una altre tema que he intuït al conèixer fa dos dies aquest jutge Santiago Vilanova, aquest home té la preparació suficient per reorganitzar el Poder Judicial Català en una setmana i no crec exagerar, com ell segur que hi han més jutges, notaris i advocats, deuen estar aplegats en una sectorial de l’ANC.

Han. hem de construrir ja els tres poders catalans d’estat: el poder legislatiu, el poder executiu i el poder judicial, com si fossin a l’ombra … rebels!

El que ja ens cal ara són les decisions -d’estat-.

Mas va començar a parlar d’Estructures d’Estat, podem començar per les lleis a l’estil del que serà l’estat català independent, no fent cas de la legalitat espanyola, començar a trencar passant d’ells i de les seves lleis i dels seu joc brut entre “Constitución, leyes, juezes i policías” l’aparent bon rotllo “de las instituciones, derechos y demás” i l’amenaçant patacada de “la Ley” “la desautorización”, la “suspensión”, la “prisión”, … quan no l’ “indulto a los suyos” o la “culpabilización” dels nostres.

Calen lleis catalanes rebels … i passar d’ells! ja!!!

Salvador Molins, BIC, CA, MxI, ANC, SI

Fotografia: Concentració a Berga (Josep Soler, SI i ANC)
del dia de la Declaració de la Sobirania Catalana

 

2 comentaris a l’entrada: Lleis catalanes d’estat per precipitar les estructures d’estat! __ BIC 2390

  1. Salvador Molins i Escudé diu:
    L’estat som nosaltres!
    MagdalenaMontsegur | dimecres, 6 de febrer de 2013 | 09:08h
    No oblidem que la sobirania recau en el Poble, som nosaltres -no pas el Govern- qui constitueix la Nacio catalana. La iniciativa social, personal, col.lectiva resulta fonamental per endegar un país lliure amb estructures i funcions d’estat.
    Els que tinguin pressa que no esperin: Comencem!
  2. Salvador Molins i Escudé diu:
    El Tribunal Internacional de Justícia de la Haia en la seva sentència del 22 de juliol del 2010 va proclamar:

    – Declarem que no existeix en el Dret Internacional cap norma que prohibeixi les declaracions unilaterals d’Independència.

    – Declarem que quan hi ha contradicció entre la legalitat constitucional d’un estat i la voluntat democràtica preval aquesta segona.

    – Declarem que en una societat democràtica, a diferència d’una dictadura, no és la llei la que determina la voluntat dels ciutadans, sinó que és aquesta voluntat la que crea i modifica, quan sigui necessàri, la legalitat.

    Catalunya Acció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!