BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

13 de juny de 2016
0 comentaris

Ni dubtar, ni témer: Preparem la DUI. Si no en són capaços o no volen haurem de foragitar-els.

27s1743630_599143356900484_4940143862166674914_n

 

“L’Onze de Setembre vinent s’hauria de convocar l’Assemblea de Càrrecs Electes prevista en el Full de Ruta de l’ANC. Els regidors i alcaldes, els diputats i senadors independentistes de tots els parlaments s’haurien de conjurar a portar la via unilateral fins a les seves darreres conseqüències, és a dir a obeir la legalitat catalana encara que aquesta obediència comporti la presó.

Al mateix temps centenars de milers de persones han de comprometre’s a passar de les manifestacions festives dels anys anteriors a l’ocupació pacífica, però permanent, de places i carrers si els nostres representants són empresonats. Hem de tenir frescos els records de les ocupacions de la primavera àrab a Tunísia i Egipte o de la plaça Maidan de Kiev. Aquesta disposició col·lectiva constituirà la pedra de toc de la nostra determinació davant del Regne d’Espanya i davant de la comunitat de nacions democràtiques.”

“Caldria deixar de costat els elements accessoris del programa de «Junts pel Sí» i fixar la data en què s’acomplirà el seu nucli central. És a dir fixar la data en què es procedirà a «la proclamació de la independència … l’aprovació de la llei de transitorietat jurídica i de la llei del procés constituent»

Si el President Puigdemont fixa el dia per acomplir aquests tres passos i es preparen per ser executats en una sessió parlamentària única, la dinàmica de la marxa vers la independència canviarà de manera radical. “

En el replantejament del full de ruta cal centrar-se en el nucli del problema, assumir que tindrà conseqüències penals i fer-ho el més ràpid possible. “

També és temerari encetar la fase de debat participatiu del procés constituent quan la divisió entre els independentistes fa impossible aprovar uns pressupostos de transició.”

No podem dubtar de nosaltres mateixos. El Parlament té tota la legitimitat per a procedir amb el mandat democràtic que va guanyar les eleccions del 27/S. És l’últim recurs que ens queda per exercir un dret inalienable davant d’un Estat espanyol que es va annexionar Catalunya per la força l’any 1714. ”

 

Josep Pinyol (DUI)

11s2016

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!