BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

25 de maig de 2016
0 comentaris

La DUI els fa por i van donant voltes … DIP, RUI, MERDUI, CAGADUI, NO VINCULÍ … però mai la DUI que és l’única homologada pel Tribunal de Dret Internacional de la Haia.

La DUI els fa por -als nostres polítics dels 72 escons  i sobretot als capdavanters Puigdemont, Junqueras i CUP, i a les comparses que els donen cobertura en la seva indecisió, ANC, AMI, ÒMNIUM …-  i van donant voltes … DIP, RUI, MERDUI, CAGADUI, NO VINCULÍ … però mai la DUI que és l’única homologada pel Tribunal de Dret Internacional de la Haia.

dip O dui

HAIA_FOT1 ara Hora DUI

Puigdemont es reuneix amb l’ambaixador dels Estats Units al Palau de la Generalitat

El president de la Generalitat s’havia reunit fa dues setmanes amb el cònsol nord-americà

fotonoticia_20160525135406_800

Per: Redacció de Vilaweb

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, s’ha reunit amb l’ambaixador dels Estats Units a Espanya i Andorra, James Costos, al Palau de la Generalitat. La reunió s’ha fet després de la visita de Costos a Andorra a principi de setmana i arriba just dues setmanes després de la reunió que Puigdemont va fer, també al Palau de la Generalitat, amb el cònsol general nord-americà, Marcos Mandojana.

Des que va assumir la presidència al gener, Puigdemont ha fet diverses reunions amb diplomàtics europeus, entre els quals destaquen els ambaixadors a Espanya del Regne Unit, Simon Manley; Uruguai, Francisco Bustillo; el Canadà, Jon Allen; Itàlia, Stefano Saninno, i Suècia, Cecilia Julin.

YnJ1c3NlbC1DQQ==_230080_4389_110012483_647984668572873_607220841_n1-aligotclinton8Estat Cat Indp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!