BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

23 de maig de 2016
0 comentaris

No fem invents estranys, la DUI és homologada pel Tribunal Internacional de la Haia.

1 PRECIPITEM_61 vertader procés

Caldrà fer la DUI, sí o sí! i quan més aviat millor!

Abans de qualsevol “Referèndum Unilateral” invent català que com tants altres no funcionarà, s’ha de fer la DUI (Declaració Unilateral d’Independència) que ja ha estat homologada internacionalment en el cas Kosovo.

Ara a l’ANC i a la premsa es parla d’un Referèndum unilateral  que ja l’hem fet tres vegades, quantes vegades l’haurem de fer encara?

Els polítics a qui s’ha donat el mandat de fer la Independència van fent marrades per saber que volen els catalans, això és una presa de pel i una manca de convicció esgarrifoses. No volen o no poden, són dèbils i no s’ho creuen. No sé s’hi ho volen?  … ja en dubto.

Ara no fan falta “Referèndums” sinó una sola decisió: fer la DUI, preparar-la i fer-la, però capats s’escuden amb la fal·làcia de que no tenen un mandat específic per a fer la DUI.

A hores d’ara molts de nosaltres ja sabem hi veiem que sense la Independència Catalunya esdevindrà una reserva índia, sabem tots que ens cal la Independència però n’hi ha que es volen creure que els espanyols, bon xicots, els hi donaran, que serà una festa, un win-win ben arrambats.

No! només hi ha un camí: LA DUI i a més es dona el cas que la DUI és homologada internacionalment.

Tots hem de saber, doncs, que sense la maleïda DUI no hi haurà independència!

Què esperem!?

 

Vam guanyar les Consultes, el Referèndum del 9n (2014) i les Plebiscitàries del 27S (2015) … No valen excuses … DUI ja !

REF VIA MORTA

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!