BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

17 de maig de 2016
0 comentaris

Pugna al Ring de l’ANC: L’ANC no ha de fer la DUI, l’han de fer els 72 diputats del Parlament, però l’ANC hi pot ajudar.

1743630_599143356900484_4940143862166674914_n1 PRECIPITEM_6Estat Cat Indp

Com més s’enfonsi Espanya millor, com més s’allargui el període d’inoperància millor, com més facin el ruc millor! mentrestant que el vaixell català vagi lliscant  fins el moment de l’avarada del nou Estat Català independent en forma de República.

Empenyem vers la 3a Convocatòria Espanyola: ABSTENCIÓ. NO ANEM A VOTAR … Que s’enfonsin! Espanya no ens interessa ni hi tenim res a fer. Sempre hi serem minoria, sempre hi serem el sac dels cops.

Oblidem-nos d’Espanya. No siguem il·lusos, no ens deixem entabanar! Sempre hem caigut en la trampa dels espanyols i dels que els ajuden des de dins de casa nostra. Ningú et pot robar tota una vida sense la teva permisivitat i la de molts còmplices d’entre els nostres.

Els nostres polítics no s’han d’entretenir a Espanya, tenen majoria absoluta a Catalunya i molta feina per fer, el nostre mandat és ben clar, Consultes, Marxa-Manifestació 2012, Cadena 2013, 9N-2014, 27S-2015, Dip-2016, 9NDIP-2016 … el nostre mandat és ben clar: INDEPENDÈNCIA … Estat Català Independent … res més! i de pressa! que ens estem arruïnant i estem donant temps als nostres enemics, perquè encara que els catalans tinguem un cor molt gran hi ha gent molt concreta que ens volen sotmetre i destruir, que intenten afalagar-nos per després sotmetre’ns i destruir-nos com han estat fent sempre des de fa ben bé 500 anys, o sigui que no fem cas del cant de les sirenes que volen ofuscar-nos per tal de poder seguir xuclant-nos la sang durant 500 anys més.

Espanya no ens interessa ni hi tenim res a fer. Sempre hi serem minoria, sempre hi serem el sac dels cops.

Preparem-nos per la DUI i no anem a votar: ABSTENCIÓ !

10426080_880147815368036_1519353385737757046_n

 

Notícia Vilaweb:
El recompte oficial de l’ANC deixa la diferència entre Castro i Sánchez en només 30 vots

En el resultat provisional la distància era de 66 vots · Baños i Torra continuen ocupant el tercer i quart lloc

Liz Castro i Jordi Sànchez en el secretariat celebrat a Cardona el 16 de maig (fotografia de Lluís Brunet).Liz Castro i Jordi Sànchez en el secretariat celebrat a Cardona el 16 de maig (fotografia de Lluís Brunet).

Els resultats definitius al secretariat nacional de l’ANC han deixat encara més disputada la primera posició. Amb el recompte oficial la distància de vots entre Liz Castro i Jordi Sánchez és només de trenta vots, mentre que en el resultat provisional la distància era de 66 vots.  El resultat anunciat dissabte ha variat lleugerament un cop s’han incorporat els vots d’una mesa de Vilassar de Dalt que no es van computar inicialment per un error. Baños i Torra també han guanyat alguns vots i continuen ocupant el tercer i quart lloc. En la resta de candidats elegits, l’incorporació d’aquesta mesa tan sols ha fet variar l’ordre d’algunes posicions.

Els responsables de triar els càrrecs orgànics principals (presidència, vice-presidència, secretariat i tresoreria) seran els 77 secretaris elegits dissabte. Jordi Sànchez ha deixat clar a VilaWeb que ell no optarà a la presidència si ho fa Castro. ‘Si la Liz es postula, jo no ho faré’, ha dit l’actual president.

La dificultat de la decisió és que cal el suport de dos terços dels membres del secretariat (52 secretaris) per a ser elegit president. Segons els comptes que fan fonts del sector de Castro consultades per VilaWeb, hi ha uns 40 o 42 membres del nou secretariat disposats a votar la seva presidència. El dubte és si hi ha 10 o 12 secretaris més que no estiguin vinculats en cap dels dos sectors encarats en aquestes eleccions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!