BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

16 de maig de 2016
0 comentaris

ANC: Unitat o Independència? Com pot afectar l’autocensura estructural en la presa de decisions?

1 PRECIPITEM_6

Discreció i unitat

Des del darrer canvi de President a l’ANC, en el que es va demanar a Liz Castro que s’apartés discretament de l’opció de ser escollida pel bé de la unitat del Secretariat, han passat algunes coses importants, una d’elles el canvi en la Presidència de la Generalitat de Catalunya que ja no l’ostenta Artur Mas, el creixement del convenciment dels socis de l’ANC de no deixar-se manipular ni d’autocensurar-se, el necessari acostament al moment del “Punt i Final del Procés” -el moment de la desconnexió real que no podem ajornar de cap manera-, i una altra el mal regust de boca que ens va deixar aquesta decisió del secretariat de l’ANC que ara plega.

Segons el meu criteri l’ANC necessita al davant una persona amb caràcter oberta a la DUI, al reconeixement internacional, a una Via Bàltica si cal, oberta i decidida al Punt i Final … És Liz Castro aquesta persona?

Un soci de l’ANC em va aconsellar que aquestes opinions les exposes a la meva Assemblea Territorial i jo em pregunto si seguir les múltiples vies establertes pels estatuts no es podria catalogar de ferragosa autocensura estructural?

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, soci de l’ANC, soci de l’ÒMNIUM, membre de Compromesos amb la DUI i simpatitzant de l’UPDIC «Units per declarar la Independència Catalana» de Jordi Fornas ex batlle de Gallifa.

————————

Extret del Blog “Feina de Sapa”:

“Els resultats són una bona renovació del Secretariat Nacional: hi entren 43 persones noves. Val la pena donar un cop d’ull al fòrum de preguntes als candidats, actiu només sis dies: una quinzena de preguntes, 320 respostes, posicionaments valuosos, tant de candidats que han estat elegits com de candidats que no.”

43 persones noves al Secretariat Nacional

Publicat el 16 de maig de 2016 per eblanes

Els nous membres del Secretariat Nacional de l’Assemblea Nacional Catalana esperem que les eleccions d’aquest dissabte 14 de maig hagin estat les darreres. Esperem arribar aviat al dia que l’Assemblea es dissoldrà, complint els seus principis fundacionals, quan tindrem un estat independent i reconegut internacionalment.

Mentrestant, arran dels canvis als Estatuts i al Reglament de règim intern que es van aprovar a Manresa, aquestes (darreres) eleccions han comportat més debat, més presència de tots els candidats, més exigència d’igualtat d’oportunitats… El debat de Barcelona amb candidats territorials i nacionals va ajudar a decidir molts votants. L’absència d’equips a les paperetes va impedir que alguns membres de l’Assemblea votessin, com havia passat els anys anteriors, tot de candidats en bloc, gràcies a la presència dins l’equip de dos o tres o quatre noms de prestigi ben coneguts.

Els resultats són una bona renovació del Secretariat Nacional: hi entren 43 persones noves. Val la pena donar un cop d’ull al fòrum de preguntes als candidats, actiu només sis dies: una quinzena de preguntes, 320 respostes, posicionaments valuosos, tant de candidats que han estat elegits com de candidats que no.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!