BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

11 de maig de 2016
0 comentaris

S’haurien de comprometre amb la DUI el nou secretariat de l’ANC i també el seu nou President?

El secretariat de l’ANC ha de tenir un  perfil dur perquè entrem en la fase més dura, i ha d’apostar obertament per la DUI.

ara Hora DUI

Una Candidatura al Secretariat Nacional de l’ANC per desplegar d’una manera concreta el Full de Ruta impedint a Puigdemont fer cap pas enrere.

Estic a favor d’aquest plantejament que he extret del blog de Josep Pinyol. Les dues imatges són meves i sols corresponen en aquest post al meu propi missatge que vull que acompanyi al d’aquest post de Josep Pinyol.

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, soci de l’ANC, soci de l’ÒMNIUM, membre de Compromesos amb la DUI i simpatitzant de l’UPDIC «Units per declarar la Independència Catalana» de Jordi Fornas ex batlle de Gallifa.

———————————

La fase culminant del full de ruta de l’ANC

 (Josep Pinyol)

1 – “Aquesta decisió s’ha reforçat quan avui, 5 de maig, he conegut les declaracions del President de la Generalitat a ràdio UA1,

“en les que ha obert la porta a repetir eleccions autonòmiques si no és possible convocar eleccions constituents.” <<ai Puigdemont!>>

L’ANC ha de tornar a la seva activitat trepidant per fer impossible aquest escenari.

Cal tornar a mobilitzar el nostre poble per tal que l’Estat espanyol i les potències internacionals sàpiguen que les multes, inhabilitacions i prohibicions desembocaran de manera ineluctable en l’empresonament dels nostres representants democràtics.

Des de la meva anàlisi d’altres processos d’independència i de la història és preferible l’aplicació de l’article 155 de la Constitució espanyola a deixar de proclamar la independència i convocar eleccions constituents.

És preferible admetre les conseqüències penals d’aquesta transgressió de la legalitat espanyola a buscar excuses per justificar una falsa escapatòria.”

2 – “Poden haver-hi variants en l’aplicació del Full de Ruta aprovat al pavelló Nou Congost. <<Diverses opcions d’orientació tàctica en relació al Full de Ruta>>

Els membres de l’ANC tenen dret a saber la posició dels candidats sobre el desplegament del Full de Ruta que es presenten als 25 llocs de representació nacional del Secretariat de l’ANC.”

3 – “Arribem al xoc de trens i no ens pot entrar el vertigen.

No podem ajornar la decisió amb la falsa esperança de què més endavant hi haurà condicions més favorables.”  (Josep Pinyol)

———————————————

L'ANC ha d'agafar el timó del Procés Constituent? __ BIC 2304

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!