BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

5 de maig de 2016
0 comentaris

JxSí i la CUP no han de tenir por de fer la DUI, es fa amb majoria de diputats i és legítima i legal internacional.

REF VIA MORTACatalunya ha d’ésser plenament independent com Suïssa i Israel. La nació sencera, la llengua catalana, l’estat independent i la Constitució ferma, curta, clara i catalana com la de Francesc Macià anomenada “la de l’Havana” del 1929.

Qualsevol Constitució per a la República catalana quan més s’assembli a la de Macià més garanties tindrà de ser la millor Constitució de la Plena Independència Catalana.

—————-

O esdevenim lliures o dependrem totalment en l’essencial d’altres i aleshores ja no som ni serem nosaltres catalans.

Completem aquest canvi de Paradigma: Esdevinguem lliures -com estat català independent-. Senzilla i plenament lliures, amb capacitat per parlar i negociar amb tothom sense traves de cap mena, però mantenint la nostra individualitat com a Poble. Políticament lliures … o sigui independents!

L’objectiu: La nació sencera, la llengua catalana, l’estat independent, la constitució com la de l’Havana, breu, clara i potent.

Comprometem-nos amb la DUI, la Declaració Unilateral d’Independència, i cridem a refermar la voluntat de tots els catalans, començant pels més patriotes, per plantar-nos com Xirinacs ho feu i precipitar així el necessari i urgent “Punt i Final”!

Salvador Molins Escudé, Conseller de Catalunya Acció

1 PRECIPITEM_6

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!