BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

20 d'abril de 2016
0 comentaris

Necessitem un capdavanter independentista com Fornas, l’antítesi d’un President que renuncia a liderar la urgent independència.

27s1743630_599143356900484_4940143862166674914_n

0 - adams2

fornas

Puigdemont està renunciant a tot compromís amb el veritable gest independentista amb l’excusa d’un mandat mal quantificat i mal interpretat. Un capdavanter no ho pot fer això, ha de fer ben bé el revés!

.

El Poble català que va votar el 27S d’una forma clara i contundent veu amb preocupació i inquietud com la seva voluntat està en mans de pusil·lànimes i partidistes que no donen la talla amb la confiança que se’ls va dipositar, es torna a sentir la sensació de que amb Convergència no arribarem a la Independència i amb Esquerra tampoc! perquè Puigdemont ho és de CDC veritat?  i  Junqueras d’ERC veritat?

Si vaig errat i no és així, que ambdós polítics no compleixen …  per què Puigdemont actua així i no com un veritable defensor de la nostra independència total. Pobres de nosaltres! quan aprendrem a confiar amb alliberadors i no pas amb retardataris i encaixadors?!

Per sentit comú, si volem ser independents, cosa que ja hem repetit manta vegades els catalans des del propassats 2009, 2010,  2012, 2013, 9N del 2014, 27S del 2015 i ho ha reafirmat el nostre Parlament amb la DIP i la re-DIP, i en totes aquestes vegades ho hem expressat de forma oficial i escrupolosament democràtica amb Consultes (Referèndums escanyats, mutilats i rebaixats de condició pels nostres principals enemics, o sigui per la nostra mateixa classe política catalana miserablement autonòmica i supeditada a un propi i auto imposat esclavatge).

Per sentit comú, si volem ser independents i no deixar perdre aquesta ocasió d’or, que estem vivint i lluitant, d’oportunitat d’assolir amb èxit la recuperació de la nostra set vegades secular independència.

Per sentit comú, si volem ser independents, perquè un dels més grans enemics nostres d’aquest moment -enemic de Catalunya i els catalans- és el temps i el cansament que la indecisió volguda de la nostra sempre vergonyant i indigne classe política provoca. Ho saben i ho volen, volen cansar-nos per esgotament, volen que el procés es vagi rovellant mentre ells van cobrant. Ha fallat el pagament d’alguna paga dels funcionaris, però jo perdo pagues dia a dia i sense parar, han fallat els pagaments a les farmàcies, però algú ha sentit a dir o parlar de que ses senyories hagin perdut ni una sola paga de mans de l’estat espanyol que tan bé paga, amb els diners dels catalans, el sou d’uns polítics que per la seva manera de fer fan olor de mecs o de comprats. Massa bé paga el sistema als seus directes llogats! No sigui que algú tingui massa pressa en canviar les coses.

Puigdemont successor a dit d’Artur Mas, dia a dia està renunciant a tot el que se suposa que hauria de fer un capdavanter independentista i ho fa amb dues excuses que sembla que ha mal interpretat o dels que n’ha fet una lectura totalment desenfocada, primer dient que el 27S no hi va haver prous vots quan tots sabem que malgrat la tupinada del vot exterior es va superar la majoria absoluta de 68 diputats necessària i suficient per a fer una DUI, encara amb quatre diputats més, i segon dient i repetint que el mandat del Poble sols l’obliga a preparar el que ell en diu la pre independència.

Puigdemont (Mas-dos) només exerceix d’administrador de l’autonomia caduca i cada vegada més ofegada i així posa irresponsablement en risc la capacitat de Catalunya d’aixecar-se i marxar. Com Mas, Puigdemont, no és un capdavanter -els capdavanters veritables són necessaris per a una tasca alliberadora-, sols s’excusa en una majoria que mai serà suficient per qui vol que no sigui mai suficient i encara té la gosadia d’exigir que els catalans tornem a votar i que superem de nou més i més pantalles democràtiques que ells no escoltaran o sempre traduiran al seu aire.

Fins que no posem al davant del Procés d’Independència un home o dona, naturalment, que vulgui per sobre de tot la Independència de Catalunya i actuï conforme amb aquesta voluntat, i que de fet no ens enganyi, no podrem declarar unilateralment la independència, que és com es fa i per a més INRI encara de l’actuació d’aquests maldestres que ens governen ara a Catalunya, per a més INRI la DUI és legal internacional segons jurisprudència dicatada pel Tribunal Internacional de La Haia.

Compatriotes, no ens deixem fotre una vegada més! Preparem la DUI i si no la fan ells, els abans esmentats, perquè ells no la faran mai! ja ho han dit i repetit, la haurem, de fer nosaltres i haurem de foragitar-los del lloc que els hi hem confiat.

Salvador Molins Escudé, Conseller de Catalunya Acció, Soci de l’ANC i de l’ÒMNIUM. membre de Compromesos amb la DUI i simpatitzant de l’UPDIC -Unim-nos per a Declarar la Independència Catalana- de Jordi Fornas ex batlle de Gallifa

1 PRECIPITEM_6

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!