BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

19 d'abril de 2016
0 comentaris

Unim-nos per a Declarar la Independència Catalana. L’Objectiu de l’UPDIC. L’alternativa a un Referèndum pactat impossible i a una classe política catalana egoista, descoordinada i fracassada.

“Unim-nos per a Declarar la Independència Catalana” L’Objectiu de l’UPDIC, partit polític creat per Jordi Fornas el 2014. L’alternativa a un Referèndum pactat impossible i a una classe política catalana egoista, descoordinada  i fracassada.

Caldria per responsabilitat estratègica que CDC, ERC, CUP i tota l’esquerra independentista s’unissin en pla d’igualtat pel Punt i Final i la DUI.

576_1373636362via-baltica-mar1157609_556434561072125_1460557703_n
(Fotografia: Així fou la Via Bàltica. L’Assemblea Nacional  d’aquells països es presentà a les eleccions com a capdavantera i nexe d’unió del Poble i en un any eren independents. Cedir aquesta responsabilitat als partits per naturalesa partidistes és una greu irresponsabilitat i un lamentable error d’aquells que sempre ens han segrestat la llibertat als catalans per culpa nostra i que pot conduir el Procés a un greu fracàs. Hi molta gent d’ací i de fora que fa temps s’hi estant fregant les mans.)
No podem ajornar la plena unitat:  El temps ens va en contra i el natural cansament també! 
Units per responsabilitat estratègica CDC, ERC, CUP  i  CUP i tota l’esquerra independentista pel Punt i Final i la DUI. (Així fou la Via Bàltica)
Hem d’acabar aquest procés. El temps ens va en contra i el natural cansament també!
DUI el mes 19è, i si pot ser, abans!
Però a qui hem donat el poder fa llargues i,  parlant del mandat rebut i sense afegir-hi iniciativa pròpia, va tirant pilotes fora i va rentant-se les mans.
Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, soci de l’ANC, soci de l’ÒMNIUM, membre de Compromesos amb la DUI i simpatitzant de l’UPDIC «Units per declarar la Independència Catalana» de Jordi Fornas ex batlle de Gallifa.
1 PRECIPITEM_6

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!