BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

26 de novembre de 2015
0 comentaris

Forces Catalanes de Dins i de fora: Organitzem la total obediència i el que decidim fem-ho junts.

Organitzem la total obediència al mandat de la DIP. Forces Catalanes de Dins i de fora: Organitzem la total obediència i el que decidim fem-ho junts. Parlem Junts, la Cup i el Poble del que ens proposa “l’obediència total a la DIP i abans d’emprendre el Procés Constituent o ja de forma paral·lela i a la vegada:
Organitzem la total obediència al mandat de la DIP i als drets inalienables dels catalans votants dels 72 diputats independentistes, el proppassat 27S, i coordinem institucions i les Forces Catalanes de fora del Sistema Espanyol, o sigui la gent catalana defensora de la llibertat i la plenitud de Catalunya, l’ANC, i tot el Poble Lliure.
El que decidim fer ho hem de fer tots junts i alhora, quants més millor.
Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, soci de l’ANC i soci de l’ÒMNIUM

Gabriel Rufián té raó i el que decidim ho hem de fer tots junts i alhora.

Gabriel Rufián (ERC) té raó.Parlem Junts i Cup i Poble del que ens proposa i abans d’emprendre el Procés Constituent o ja de forma paral·lela i a la vegada:

Organitzem la total obediència al mandat de la DIP i als drets inalienables dels catalans votants dels 72 diputats independentistes, el proppassat 27S, i coordinem institucions i les Forces Catalanes de fora del Sistema Espanyol, o sigui la gent catalana defensora de la llibertat i la plenitud de Catalunya, l’ANC, i tot el Poble Lliure.

El que decidim fer ho hem de fer tots junts i alhora, quants més millor.

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, soci de l’ANC i soci de l’ÒMNIUM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!