BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

25 de novembre de 2015
0 comentaris

SOS a totes les nacions lliures: Catalunya us demana suport econòmic i reconeixement internacional.

1 next
Catalunya fa un SOS a totes les nacions lliures dels cinc continents:
La naixent República Catalana us demana ajut i suport econòmic i reconeixement internacional que us serà tornat amb escreix, perquè Catalunya és un Poboe noble, complidor i treballador.
Espanya vol ofegar la naixent República Catalana, al mateix cor d’Europa, vol ofegar l’anhel de llibertat dels catalans i ho fa amb amenaces i xantatges, Això està passant ara mateix dins d’Europa i dins del món occidental, que vol ser niu, suport i caliu del progrés, el respecte a la diversitat i la plena llibertat.
El món serà d’esperit i fer català o de situacions de guerra amb la supressió consegüent dels drets més avançats com la situació talibana. (Segons Will Clinton, 1992: El món serà Talibà o Català!)
Al cor d’Europa és inconcebible que un estat subjugui i privi de llibertat nacional a un Poble mil·lenari com el Poble català.
SOS Europa, SOS, Amèrica, SOS als cin continents:
Catalunya vol ser plenament lliure i plenament responsable colze a colze amb la comunitat internacional dels Pobles lliures d’un món més just, divers i lliure.
SOS als cinc continents:
Espanya vol Catalunya presonera i esclava, i, per a completar aquesta fi que persegueix des da fa centúries, de moment ja fa servir l’amenaça i el xantatge més barroer ofegant econòmicament i democràticament l’actual i sempre maltractada autonomia catalana.
SOS als cinc continents i a totes les seves nacions lliures:
l que us serà tornat amb escreix, perquè Catalunya és un Poble noble, complidor i treballador. Amant i defensor de la Pau, la justícia, la solidaritat, el respecte i la integració
SOS als cinc continents i a totes les seves nacions lliures:
La naixent República Catalana us demana ajut i suport econòmic i reconeixement internacional.
Salvador Molins Escudé, Conseller de Catalunya Acció, soci de l’ANC, soci de l’ÒMNIUM. Català pro DUI i simpatitzant de l’UPDIC de Jordi Fornas, ex batlle de Gallifa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!