BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

20 de maig de 2015
0 comentaris

El flamant nou secretari de l’ANC també s’enmerda amb la gran mentida. Preparem-nos per la DUI !

DUI_VOLV

No alimentem la gran mentida! el procés no es pot fer amb Espanya,
cal la DUI.

No caiguem en alimentar, entre tots, la gran mentida, el procés no es pot fer amb el consentiment d’Espanya, cal la DUI.

-LA GRAN MENTIDA- L’autoengany dels catalans i sobretot dels seus polítics, àdhuc dels principals representants de l’ANC, l’Òmnium i l’AMI, es vesteix amb paraules que signifiquen fets enganyosos … “dret a decidir” …. “Plebiscitàries” …  ”Agència fiscal catalana” … demés “estructures d’estat” … i tot amb el pretès consentiment d’Espanya.

Entretots, per omissió i seguidisme, estem alimentant una gran mentida: “El Dret a Decidir dels Catalans dins d’Espanya” que és pretendre assolir la recuperació de la nostra independència amb el seu consentiment.

Aquesta gran mentida es  desmoronarà l’endemà del 27S i els catalans sentirem una gran decepció, una infinita decepció, que ens l’haurem guanyat a pols per causa de la nostra estultícia. Hem confiat amb qui no havíem de confiar, o ens han fallat, senzillament, el President, l’opositor i com ningú es pot imaginar la mateixa ANC que no ha liderat l’anhel del Poble en ajupir-se massa vegades davant la classe política catalana.

La pitjor proba del que estic expressant és la tria per consens de facto, entre els partits polític, del successor de la Sra. Forcadell davant el Secretariat de l’ANC.

Només un Sant Tomas Becquet pot salvar-nos de la penosa ensulsiada que ens caurà a sobre.

Quan temps més, allargarem l’agonia de l’autonomisme?

Votem només qui trenqui, venci i destrueixi aquest temible engany.

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció i membre d’UPDIC, soci de l’ANC i soci de l’ÒMNIUM.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!