BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

16 d'abril de 2015
0 comentaris

L’autoengany rau en plantejar que la Independència de Catalunya es pot negociar amb Espanya. Mentalitzem-nos per la DUI.

Espot troba “ridícul” el full de ruta

“La independència dins la dinàmica de la política espanyola està abocada al fracàs”

Espot

 

El president de Catalunya Acció, Santiago Espot, ha criticat el full de ruta sobiranista en considerar que fer “la independència des de dins d´Espanya es una cosa ridícula”. En declaracions a La Rambla de BTV, Espot ha assenyalat que “si plantegem una independència dins la dinàmica de la política espanyola, això està abocat al fracàs”.

També ha denunciat que “l’Estat farà tots el possible per barrar el pas a tots els passos que faci Catalunya, fer una independència des de dins d´Espanya com planteja el full de ruta és una cosa ridícula”. També ha advertit que el procés “es pot allargar segles, això si, el sou dels diputats no es toca”.

“Si tu no ets un estat independent no tens ambaixades, pots tenir succedanis d’eleccions. Em sorprèn de debò la ingenuïtat o la nul·la capacitat política de la gran majoria de la classe política catalana. El que estem és en un procés de manifestar-nos cada 11 de Setembre, no és un procés d´independència”.

Santiago Espot Espot ha remarcat que “quan la batalla internacional és cabdal, tu pots pensar que dins dels paràmetres de l’Estat Espanyol pots presentar batalla. Aleshores l´Estat el que farà és el que fa el TC, vetar-te totes les lleis que et puguin permetre una mínima projecció d´expandir el conflicte, això és normal. Existeix un altre cosa que és la part diplomàcia, que és la que es fa per sota, que no calen delegacions exteriors”.

 

Extret d’e-noticies.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!