BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

1 d'abril de 2015
0 comentaris

El 27-S: escollir el millor home i el millor projecte per la DUI. No és l’hora del “Volem” sinó l’hora del “Compromís”

Estat Cat Indp

Quan el President Mas en la darrera entrevista va dir o insinuar que el “procés” només el podien aturar la negativa de Madrid o la negativa d’Europa condemnava el mateix “procés” al fracàs més absolut, perquè aquestes dues negatives estan assegurades. Artur Mas ja va fer el mateix i ho torna a repetir quan condiciona la nostra independència al fet de fer-la negociada amb Espanya. Espanya mai acceptarà aquesta qüestió per motius obvis i contrastats múltiples vegades.

La nostra Independència no s’ha de negociar amb ningú, però el que si que hem de fer es preparar el reconeixement internacional dels EEUU, Israel, Regne Unit, Suècia, Noruega, Suïssa, Xina, … compartint interessos, ideals i valors.

La Declaració d’Independència, ni res que es refereixi a la nostra independència no es poden pactar amb Espanya, llevat de després de la Declaració de fets consumats que per naturalesa òbvia ha de ser unilateral.

Si no tenim clares i determinades aquestes qüestions estem abocant el “Procés” a que s’encalli i no tiri endavant.

El “Procés de recuperació de la nostra set vegades secular independència” necessita de la voluntat i la determinació més absolutes per pactar i preparar un DUI com més aviat millor, i així sumar 68 diputats independentistes, que ja els tenim des de fa bastant temps, el temps suficient per decidir-ho, preparar-ho i fer-ho.

Diuen que manca el suport dels indecisos i caldria que sabéssim que qui pot convèncer-los millor que ningú és un President Català que sí que ho estigui de decidit i així ho manifesti i en faci campanya. Fins que no votem un home així el procés restarà encallat de facto.

El proper 27-S ha de ser per això, per a escollir el millor home i el millor projecte en el sentit de que vagi cara barraca i de que no ajorni 18 mesos més cada cop que se li encén la “gatge-to-bombeta” o cada vegada que obra la boca.

Votem doncs els homes que sàpiguen i defensin que cal la “RUPTURA” i LA DUI.

Els catalans del Principat no tenim cap excusa, tots sabem com de falsa va ser “LA TRANSICIÓN” quan tot el món sap que les coses s’ha de fer bé i s’ha de trencar bé i no amagar les qüestions bàsiques sota la catifa. Si és així, per què ens creiem els defensors del que anomenen “TRANSICIÓ NACIONAL”?

Estic plenament d’acord amb el Sr. Reyes en el seu darrer article, ara no toquen “transicions” sinó que toquen decisions. I el 27 S no n’hi ha prou amb “el volem” dels partits sinó que sols hem de votar aquells Partits Polítics que es comprometin amb la DUI i ho facin per escrit i davant de notari.

Votar el camí erroni de demanar permís a Espanya o Europa només ens portarà al fracàs. El mateix Mas sense voler ens ha avisat.

Salvador Molins Escudé, Conseller de Catalunya Acció i membre de l’UPDIC -Units per a Declarar la Independència Catalana- Soci de l’ANC i soci de l’ÒMNIUM.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!