BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

11 de març de 2015
0 comentaris

Diguem prou a la “cagarel·la dels ajupits” i aixequem el cap com homes lliures: DUI ja!

DUI_VOL

D’en Josep M. Roselló:

“Alguns encara no han trobat la manera de trencar el vincle podrit amb Castella, s’hi senten lligats i fins i tot atrets, en les seves entelèquies més grillades sempre deixen una escletxa, un petit pont, una porta a no tancar del tot amb l’invasor; són els mateixos que diuen que encara no hem decidit i que ens hem de comptar, són els que neguen que el poble català ja ha decidit fa temps i són també els mateixos que volen brindar a Espanya la darrera oportunitat per no trencar i engegar-los a prendre pel cul d’una puta vegada, sense referèndums ni anestèsia.”

  • Joaquim Torrent Blanch Es el síndrome de la dependència, pròpi de personalitats immadures acostumades a ser dirigides, com moltes mestresses de casa maltractades…..
  • Rosa Canela Vies Cap país envaït per Alemanya en la segona guerra mundial, ha necessitat un referèndum per recuperar la sobirania, les institucions i el territori. El fet que vam ser envaïts per la força bruta de les armes fa trescents anys no justifica en absolut que haguem de fer un referèndum després de TOTA LA INMIGRACIÓ que ens han anat enviant per tal de dissoldre la nostra identitat com a poble. Som una nació i volem l’estat que se’ns va arrabassar. És el dret que tenim. El demés són collonades per retardar la ÚNICA VÍA POSSIBLE PER EL NOSTRE POBLE, la independència!!!
    6 hores · M’agrada · 4
  • Escriu un comentari…

Convergència diuen que són nacionalistes però no independentistes. Esquerra diu que són independentistes però no nacionalistes. En Mas diu que el castellà és un patrimoni dels catalans molt estimat; en Junqueras diu que el castellà serà oficial perquè els seus amics el parlen. Algú que s’hagi tret el certificat escolar, per posar un mínim mínim, realment es planteja votar aquesta tropa de penques ajupits, tergiversadors de paraules, estafadors d’il·lusions i barruts retalladors? Redeu quin país amb més poca dignitat ! No em sorprèn que com a poble encara seguim ajupits sota el jou espanyol, que paguem impostos per a mantenir-los les seves festes sense protestar i que callem com a covards i votem com a covards mentre fem el ploramiques i aplaudim amb les orelles l’estupidesa col·lectiva del dret a decidir dins de la legalitat espanyola.

 

Jaume Ferrer Sala Josep Castany tota aquesta colla de CiU i d’ERC pateixent sindrome d’Estocolmo mai mes ben o mal dit. No em sorpren la actitut dels dirigents de CiU tots ells sont una colla de pallasos que fan la seva feina molt malament, ja em epoques del Padrino-Pujol eran aixi i no han canviat. Ara l’unic que han fet aquesta colla de panxacontentes i pocavegonyes es un lifting per canviar el color de la cara i que els estupits periodistes llepaculs els posint a primera plana de que CiU ha canviat tot peque en aquests no canvia mai res. Lo d’ERC ja es sorprenent i preocupant i lo qiue mes em dol d’ERC es que les seves bases no s’hagin rebotat davant uns dirigents que conduiexent el partit al suicidi. Crec que els que no volem tot aixi tenim el deure i la obligació moral de dir a tothom que no votin i que no facin cas a cap de aquest partits covards i traïdors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!