BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

27 de gener de 2015
0 comentaris

Tenim pressa! Hem de votar qui premi l’accelerador! La DUI és el camí.

jaume sastreL'editor del quinzenari l'Estel: Mateu Joan i Florit (BIC 1009)

Quantes vegades hem de saber quanta gent vol la Independència?  Sr. Mas? !!!

Hem d’exigir la Independència ja!

Que el President no maregi més la perdiu!

Tenim pressa!

Ara, ja a les municipals, hem de votar qui premi més l’accelerador !

Catalunya vol recuperar la seva secular independència -7 segles-.

I junt amb la Independència, els catalans, hem de restituir plenament la nostra llengua i garantir-li el futur amb l’oficialitat única.

————————

Peu de la fotografia adjunta:

Mentre homes de les illes fan vagues de fam per la supervivència  i la dignitat de la nostra llengua -ànima de la nostra nació- i s’hi juguen la vida, i lluiten i hi treballen incansablement, governants i jutges necis del Principat volen fer cooficial la llengua castellana, i els balla pel cap escriure-ho i certificar-ho dins la constitució catalana, fet que per activa i passiva és la més greu amenaça pel futur del català, de la nostra cultura i de la nostra nació.

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció i membre de l’UPDIC -Units per a Declarar la independència Catalana- Soci de l’ANC. Soci d’ÒMNIUM.

 

————————————————–

Notícia de Vilaweb. Autor/s: ACN

Mas agraeix al cos consular que escolti les raons d’una Catalunya que es vol governar a ella mateixa

Barcelona és la tercera ciutat del món que no és capital d’un estat amb major nombre de consolats estrangers

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha agraït a una setantena de cònsols destinats a Barcelona que ‘escoltin i intentin entendre les raons de Catalunya que, com demostren les parets d’aquest Palau, porta molts segles intentant exercir el seu autogovern’. Mas ho ha dit en el marc d’una reunió amb el cos consular, encapçalat pel degà dels diplomàtics, el cònsol britànic Andrew Gwatkin.

Mas ha justificat les eleccions del 27 de setembre perquè considera que ‘cal saber quanta gent vol que aquest país esdevingui un estat’. I ha afegit: ‘Hauríem preferit fer-ho d’una altra manera, com al Regne Unit o Canadà, però les eleccions al Parlament son l’únic instrument que tenim’.

El president ha subratllat també que ‘el país està començat a donar la volta a la situació econòmica’, i que ‘l’any passat, per primer cop des de l’inici de la crisi es van crear més llocs de treball i menys atur’. El cap de l’executiu ha destacat les excel·lents xifres d’atracció de turisme, captació d’inversions i increment de les exportacions, i ha subratllat que més d’un milió de persones han arribat a Catalunya en la darrera dècada des de països estrangers,persones que ‘conviuen i són un més de nosaltres’.

En nom del cos consular acreditat a Barcelona, el seu degà, el cònsol general de la Gran Bretanya, Andrew Gwatkin, ha posat de relleu la relació ‘fluïda i permanent’ amb el govern de Catalunya.

A Catalunya hi ha vora un centenar de consolats estrangers acreditats. La capital catalana, Barcelona, és la tercera ciutat del món que no és capital d’un estat amb major nombre de consolats estrangers, només darrera de Hong Kong i Nova York. Algunes representacions, com el consolat d’Holanda, es remunten al segle XVII.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!