BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

21 de novembre de 2014
0 comentaris

Espanya diu que no! ___ Visca l’autoinculpació! DUI ja! abans del 31/12/2014.

1 – Lamentablement molts catalans independentistes encara viuen del que fa o diu Espanya en lloc de preocupar-se del que diu o fa el nostre Govern per a assolir la independència i abandonar l’estùpida idea que encara plantegen de dialogar i pactar amb Espanya. Perquè si encara no som independents no és pas per culpa d’Espanya sinó del Govern autonomista de CiU que no té la independència de Catalunya per objectiu, i per tant no fa els passos necessaris per a assolir-la preparant (negociant aliances internacionals) i realitzant una Declaració d’Independència al Parlament de Catalunya com a representant legítim del poble català després d’unes eleccions autonòmiques que legitim el Parlament.

Un Govern autonomista sempre trobarà una excusa o altra per a retardar i posposar la independència de Catalunya fent creure que la defensa i que està per la feina. La darrera excusa després del 9N és que no hi ha majoria suficient per a trencar amb Espanya. Es veu que per al Govern Mas més de 1.800.000 vots favorables a la independència és una minoria insuficient, quan seria una majoria absoluta parlamentària que legitimaria davant del món una Declaració d’Independència feta pel Parlament de Catalunya.

2 – Espanya va perdre les colònies sudamericanes per deixar-les sense oxigen per a respirar i sense diners per a funcionar. Per això mateix perdrà el Principat de Catalunya. Endavant Espanya amb la teva supèrbia que ens farà independents malgrat els teus criats autonomistes de CiU que encara busquen el diàleg.

3 – El criat autonomista Artur Mas busca de forma absurda el win-win amb el seu amo espanyol. I què obté? Una querella humiliant per a ell i per al poble català. I tot per no voler independitzar-se d’Espanya, és a dir, per no voler trencar amb Espanya, és a dir, per per no voler preparar i fer una Declaració d’Independència al Parlament de Catalunya com a representant legítim del poble català.

4 – En lloc d’exigir la proclamació d’independència als nostres polítics per a trencar d’una vegada amb la submissió, humiliació i espoliació a la què ens sotmet Espanya, ara s’està posant de moda la nova collonada d’autoinculpar-se per a fer costat un president i un govern que no tenen per objectiu la independència de Catalunya. Redeu que n’anem de despistats els catalans! A veure de quin color serà la samarreta aquest cop.

5 – La Fiscalia espanyola presenta la querella contra l’autonomista Mas. Jo segueixo recomanant la lectura del llibre “La desintegració de Iugoslàvia” del professor Daniele Conversi de la London School of Economics (està en català).

6 – Ortega (Vicepresidenta del Govern Mas): “En aquesta Espanya cada cop hi cap menys gent” http://ow.ly/EFeai
Pobrets polítics ciuencs. Ells que volien ser espanyols tot i que haguessin d’abaixar el cap com a catalans i deixar-se robar els impostos i resulta que Espanya no els deixa ser-ho. Quina decepció que s’hauran emportat aquests criats autonomistes!

7 – Eduard Perelló I s’ha de canviar el xip, molta, molta gent ha de canviar el xip…l’enemic es Madrid, però també Artur Mas i la seva federació traïdora i corrupta, les mobilitzacions, llevat de “festives” hauran de convertir-se en crítiques amb els nostres representants polítics, beligerants, reivindicatives, combatives, Disney ja fa anys que va morir…i a tot això, a qué es dedicarà l’ANC a partir d’ara ?

8 – Artur Mas: “”És altament decebedor que quan un poble vol expressar la seva opinió la reacció de l’Estat sigui Fiscalia i tribunals”

Sr. Mas, el que és d’estúpids és seguir buscant el diàleg amb Espanya després de trenta anys com fa vostè. I el que és decebedor és tenir un president que permeti l’espoliació de 1.500 milions d’euros al mes i que abaixi el cap cada cop que humilien els catalans.

9 – Artur Mas: “”És altament decebedor que quan un poble vol expressar la seva opinió la reacció de l’Estat sigui Fiscalia i tribunals”

Sr. Mas, el que és d’estúpids és seguir buscant el diàleg amb Espanya després de trenta anys com fa vostè. I el que és decebedor és tenir un president que permeti l’espoliació de 1.500 milions d’euros al mes i que abaixi el cap cada cop que humilien els catalans.

10 – Eduard Perelló: “El dret a decidir ha estat el gran parany rere el que s’han parapetat els antiindependentistes governamentals encapçalats pel president; han canviat el curs natural dels esdeveniments i transvestit sense escrúpols el clam popular per la independència en una reivindicació genèrica del dret a la llibertat d’expressió”

10 comentaris l facebook de

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!