BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

24 d'octubre de 2014
0 comentaris

Al País Valencià, el sud de la Nació per Guanyar la Independència.

DUI_VOLTots, cap al el 55è Aplec del Puig

Guanyem la Independència.

El darrer diumenge d’octubre, dia 26, el PSAN organitza el 55è Aplec del Puig, per fer palès un any més, que dins de l’estat espanyol no hi ha cap futur i que la independència (amb el conjunt de la nació catalana) és el que pertoca i el que convé.

Enguany ens acompanyaran:

Roger San Millán, Secretari Nacional d’Organització de Solidaritat Catalana per la Independència
Aida Angel, membre del Secretariat Nacional de l’ANC
Josep Lluís Albinyana, primer president de la Generalitat Valencia.
Josep Guia, membre del Comitè Executiu del PSAN.

Presentarà l’acte Núria Cadenes

Altres activitats:
Parades, esplai infantil, entrepans, paella…
Actuació d’Estrela Roja de Benimaclet
Lectura de textos d’alliberament nacional

——————–

Després de la històrica i multitudinària V de la Diada de l’11 de setembre, amb molts valencians que hi participàrem i molts més que s’hi sentiren identificats de cor, el mes d’octubre d’aquest any 2014 planteja nous reptes als qui lluitem, de fa anys i sense defallir, per la independència, la reunificació i el socialisme de la nació catalana completa.

Són bones notícies la feblesa creixent dels governs del PP, a les Illes, al País Valencià i a l’Estat espanyol, en proporció directa al nombre de corruptes i lladres que hi ha entre els seus rengles, així com la davallada electoral del PSOE, en càstig pel seguidisme dels seus dirigents envers la dreta, en defensa dels interessos oligàrquics de les empreses multinacionals i contra el dret democràtic d’autodeterminació dels pobles.

Una vegada més, els aires de llibertat i de progrés, al servei de les classes populars, entren a la península ibèrica per les terres catalanes i, per això, és una bona notícia que el poble català del Principat puga votar per la independència el proper 9 de novembre.
Això contribuirà a la millora de les seues condicions de vida i de treball i beneficiarà el conjunt de la nació catalana. I també el poble de Castella, d’Espanya. que es veurà alliberat de l’opressió que la seua classe dominant exerceix sobre altres pobles, com el nostre. Perquè un poble que n’oprimeix un altre (o que accepta l’opressió d’un altre) mai no serà un poble lliure.

La manifestació del 9 d’octubre a València és una passa cap al canvi de poder polític al País Valencià, per guanyar València i guanyar la Generalitat, i l’Aplec del Puig del darrer diumenge d’octubre, tot defensant la catalanitat nacional del País Valencià, marca el nord de la lluita: el País Valencià no té futur dins d’Espanya i cal guanyar la independència. Una independència compartida i unida amb el conjunt dels Països Catalans.

El PSAN, com a partit iniciador i impulsor de l’independentisme català modern, crida el nostre poble, al nord i al sud de la Sénia i a les Illes, a guanyar la independència al Principat i a lluitar per la reunificació política de tota la nació, al servei de les classes populars.
Andreu Valor i Borja Penalba, actuació Aplec del Puig 2013

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!