BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

27 de setembre de 2014
0 comentaris

A partir d’ara no ens aturarem fins assolir la Plena Independència, fins al Punt i final.

Ara toca l’hora de la Consulta “VINCULANT” , de desemmascarar la pregunta trampa amb quatre respostes que divideixen els votants en quatre i que encolomen la tercera via per la via directa … arriba aquesta hora i hem de blindar el procés amb la DUI o ens donaran Garça per Perdiu. Ara toca l’hora del Punt i Final, hem de començar a mentalitzar-nos per créixer en el convenciment de la nostra pròpia sobirania i en l’anar enviant Espanya a fer punyetes!

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció i membre d’UPDIC, també soci de l’ANC.

 

10012483_647984668572873_607220841_n

—————-

Pensaments sobre el PUNT i FINAL i com blindar el Procés de recuperació de la Independència de la Nació.

PROCÉS del PUNT I FINAL i defensa de la independència.

(Darrers pensaments SME, UPDIC)

000 –  Protocol de no renúncia del segon valor fonamental: 

El primer valor fonamental és la existència i el segon és la Independència de tota la Nació Catalana:

Cada 11 de setembre farem la Consulta fins a la Victòria final, serà a partir d’ara el dia de l’esperança en la recuperació de la llibertat total per sobre dels interessos econòmics i de comoditat.

00 – Les estructures d’estat ja fa 30 anys que funcionen (Jordi Fornas, UPDIC), només cal canviar de sobirà (amo) i posar-les tranquilament però de forma curosa i urgent al dia un cop consumat el canvi de sobirania.

0 – El procés Constituent també es pot fer “tranquilament però de forma curosa i urgent” a partir dels primers principis bàsics i essencials protectors del Poble Català i la seva Nació.

1 – #DUI_2014  – Deixem el políticament primmirat, fem primer la DUI i després ja farem un Referèndum de ratificació.

Saltem pors, temors de no cobrar la pensió … immigració falsa i altres trampes de propis i forans..

2 – Construir la nostra legalitat a partir de l’aplicació pràctica i ferma de la nostra sobirania. A partir d’ara ens cal una llei més:

3 – La Llei de “PUNT I FINAL”

Des del moment present, __ ,__ hores del dia  –/–/2014 queden anul·lades per als catalans totes les lleis i decrets espanyols i queden sense efecte les decisions del Govern Espanyol, del Parlament Espanyol, de la Judicatura Espanyola i naturalment també del TC Espanyol. A partir d’ara tots els ciutadans de Catalunya estaran subjectes a les lleis que emanin de les institucions catalanes, fins ara autonòmiques, també resten vigents totes les lleis en règim de  caràcter interí i temporal fins que el Parlament i Govern Català les vagi renovant i posant al dia. 

4 – Respecte al 50 + 1 i vinculant:  Sr. Homs, la “gran” majoria que legitima la independència en democràcia és el 50+1 i ha de ser vinculant.

5 – Arriba l’hora del punt i final. Siguem ferms i ferrucs. Preparem la DUI ja!

6 – “ens estem apropant a l’inevitable conflicte, al moment de la veritat. Demanar és molt senzill; dir que tens drets és molt senzill. El problema gruixut arriba quan et diuen com a persona i com a poble que tu no tens dret a res del que demanes. Aquí és quan s’acaba el joc i la festa de demanar i arriba el moment de fer-te respectar. I en aquest moment el to, el llenguatge i l’actitud que reflecteixin una convicció ferma i una poderosa determinació són determinants per a l’èxit o el fracàs de la nostra independència, tant a nivell nacional com internacional.”  (Josep Castany, Director General de Catalunya Acció)

7 – Només hi ha un veritable consens per a Catalunya: La seva Independència! cap més!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!