BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

20 de setembre de 2014
0 comentaris

Pensaments sobre el PUNT i FINAL i com blindar el Procés de recuperació de la Independència de la Nació.

PROCÉS del PUNT I FINAL i defensa de la independència.

(Darrers pensaments SME, UPDIC)

000 –  Protocol de no renúncia del segon valor fonamental: 

El primer valor fonamental és la existència i el segon és la Independència de tota la Nació Catalana:

Cada 11 de setembre farem la Consulta fins a la Victòria final, serà a partir d’ara el dia de l’esperança en la recuperació de la llibertat total per sobre dels interessos econòmics i de comoditat.

00 – Les estructures d’estat ja fa 30 anys que funcionen (Jordi Fornas, UPDIC), només cal canviar de sobirà (amo) i posar-les tranquilament però de forma curosa i urgent al dia un cop consumat el canvi de sobirania.

0 – El procés Constituent també es pot fer “tranquilament però de forma curosa i urgent” a partir dels primers principis bàsics i essencials protectors del Poble Català i la seva Nació.

1 – #DUI_2014  – Deixem el políticament primmirat, fem primer la DUI i després ja farem un Referèndum de ratificació.

Saltem pors, temors de no cobrar la pensió … immigració falsa i altres trampes de propis i forans..

2 – Construir la nostra legalitat a partir de l’aplicació pràctica i ferma de la nostra sobirania. A partir d’ara ens cal una llei més:

3 – La Llei de “PUNT I FINAL”

Des del moment present, __ ,__ hores del dia  –/–/2014 queden anul·lades per als catalans totes les lleis i decrets espanyols i queden sense efecte les decisions del Govern Espanyol, del Parlament Espanyol, de la Judicatura Espanyola i naturalment també del TC Espanyol. A partir d’ara tots els ciutadans de Catalunya estaran subjectes a les lleis que emanin de les institucions catalanes, fins ara autonòmiques, també resten vigents totes les lleis en règim de  caràcter interí i temporal fins que el Parlament i Govern Català les vagi renovant i posant al dia. 

4 – Respecte al 50 + 1 i vinculant:  Sr. Homs, la “gran” majoria que legitima la independència en democràcia és el 50+1 i ha de ser vinculant.

5 – Arriba l’hora del punt i final. Siguem ferms i ferrucs. Preparem la DUI ja!

6 – “ens estem apropant a l’inevitable conflicte, al moment de la veritat. Demanar és molt senzill; dir que tens drets és molt senzill. El problema gruixut arriba quan et diuen com a persona i com a poble que tu no tens dret a res del que demanes. Aquí és quan s’acaba el joc i la festa de demanar i arriba el moment de fer-te respectar. I en aquest moment el to, el llenguatge i l’actitud que reflecteixin una convicció ferma i una poderosa determinació són determinants per a l’èxit o el fracàs de la nostra independència, tant a nivell nacional com internacional.”  (Josep Castany, Director General de Catalunya Acció)

7 – Només hi ha un veritable consens per a Catalunya: La seva Independència! cap més!

8 – Ho has sentit bé, Mas?    Ho has sentit bé, Mariano?

Tot el cas escocès finalment haurà valgut la pena només per la compareixença ahir del primer ministre britànic, David Cameron, després del referèndum i del no d’Escòcia a declarar-se un estat independent. “A Escòcia havien promès un referèndum. No podíem bloquejar aquesta decisió. Ho havíem d’entomar. Hauríem pogut impedir el referèndum, però havíem d’escoltar la veu dels escocesos. Sóc un defensor del Regne Unit, però sóc un demòcrata. 

I per això pensàvem que s’havia de respectar la majoria del Parlament escocès i s’havia de proposar una resposta clara: sí o no.”   

{Ho has sentit bé, Mas? Ho heu sentit bé senyors i partits del consens per la Consulta?}

Ja sé que és molt fàcil per part de Cameron fer aquesta declaració un cop sap que ha guanyat el no, però podia haver-ho argumentat de moltes altres maneres i va triar aquesta. S’imaginen, vostès, aquesta declaració de boca del president Rajoy? Vas escoltar, ahir al matí, Mariano, el que et va dir Cameron? Vas sentir, Mariano, el que et va dir? Vas sentir, Mariano, com Cameron parlava de democràcia, que la democràcia és votar? Vas sentir com parlava del respecte a la majoria del Parlament escocès? Vas sentir com deia que s’havia d’entomar i escoltar la veu dels escocesos? I no amagar el cap sota l’ala, ni sortir a fer una declaració llegint el teleprompter? Vas veure com Cameron felicitava Salmond per la campanya feta? Vas sentir algun retret de Cameron cap a Salmond? Cap ni un. I vas veure ahir, un cop sabut que havia guanyat el no, cap problema d’ordre públic al carrer? Vas veure gaires famílies escoceses partides, barallant-se i insultant-se? Ah. I vas veure la compareixença del president Mas, ahir, davant la premsa internacional? A pit descobert, sense pantalla de plasma i acceptant preguntes. Ai, Mariano! Que poc que t’ha durat l’alegria del no escocès. Que malament que administres els temps! Que malament que ho deus estar passant! I que demòcrata que és en Cameron… Ànims, Mariano

Darrera actualització ( Dissabte, 20 de setembre del 2014 02:00 )

——————————–

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció i membre d’UPDIC (Units per Declarar la Independència Catalana.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!