BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

19 de setembre de 2014
0 comentaris

Construir la nostra legalitat a partir de l’aplicació pràctica i ferma de la nostra sobirania:

thumb_474__4 (5)

Comptador del Parlament: Llei de Consultes per convocar el 9N

Construir la nostra legalitat a partir de l’aplicació pràctica i ferma de la nostra sobirania:

A partir d’ara ens cal una llei més:

La Llei de “PUNT I FINAL”

Des del moment present, __ ,__ hores del dia  –/–/2014 queden anul·lades per als catalans totes les lleis i decrets espanyols i queden sense efecte les decisions del Govern Espanyol, del Parlament Espanyol, de la Judicatura Espanyola i naturalment també del TC Espanyol. A partir d’ara tots els ciutadans de Catalunya estaran subjectes a les lleis que emanin de les institucions catalanes, fins ara autonòmiques, també resten vigents totes les lleis en règim de  caràcter interí i temporal fins que el Parlament i Govern Català les vagi renovant i posant al dia. 

 

El que segueix ho he extret del Blog:

Commonmisery

“hem resolt votar, democràticament, responsablement, no només per poder decidir sobre les nostres vides, sinó perquè volem tenir l’oportunitat de marcar les nostres pròpies normes ètiques que passen, en primer lloc, per aconseguir que tots els nostres conciutadans puguin viure amb dignitat.

Avui, divendres 19 de setembre, el nostre Parlament aprova la llei de consultes, que ens permetrà votar amb la legalitat catalana, l’única que, a hores d’ara, definitivament, podem acceptar.

A partir de dilluns, centenars d’ajuntaments celebraran plens extraordinaris per donar suport a la votació del 9 de novembre.

Demà mateix, dissabte, a les 6 de la tarda, al teatre Josep Maria de Segarra de Santa Coloma de Gramenet –hi som tots convidats!- desenes d’associacions, plataformes, sindicats i partits polítics, agrupats a la Xarxa Referèndum 9N,faran públic el seu “Compromís de Gramenet” en aquest sentit.

Nosaltres, a la nostra!”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!