16 de desembre de 2011
Sense categoria
0 comentaris

Com es presenta el 2012?

Aquests dies estem ultimant els darrers detalls de la programació cultural per als primers dos mesos de febrer. La música i l’actualitat social seran protagonistes, així com també el treball en xarxa amb d’altres entitats.
El mes de gener, un any més, La Sargantana col·labora amb el Festival Musica’t acollint dos concerts ben especials: Jofre Bardagí el dia 15 i Nyandú, guanyadors del concurs Sona 9, el dia 22. 

El mes de febrer l’encetarem amb un nou projecte que portem a terme amb d’altres entitats de la ciutat sota el nom de “El turisme i Badalona”. El 7 de febrer experts en turisme visitaran la ciutat per fer una jornada d’anàlisi i debat, us anirem informant.

Seguint la nostra línia d’apostar per artistes de qualitat i que sovint no són conegut per totes les masses, el 12 de febrer us presentarem a Petit, un mallorquí que ens posarà la pell de gallina amb el seu pop íntim i amb aires folk.
El dimarts 14, primer Sopar d’Actualitat de l’any amb la presència d’ Arcadi Oliveras i amb la col·laboració de Justícia i Pau. I tancarem el mes de febrer celebrant els 10 anys d’una banda ja consolidada Glissando que ens presentaran el seu darrer disc “Ermites, cançons i com somiar amb meteorits roses”.

Ja teniu l’agenda plena? 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!