Roda de calls

bloc d'enduro

Josep Garcia guanya el primer dia de la prova britànica de la WESS

El català Josep Garcia (KTM) ha estat el clar guanyador del primer dia del la prova britànica de les Super Sèries Mundials d’Enduro (World Enduro Super Series-WESS). La cursa ha esta un Sprint Enduro que ha vist, també, la bona classificació d’un altre català, Jaume Betriu (KTM).

Amb aquest resultat, Garcia puja posicions gràcies a una prova, disputada al Hawkstone Park Cross Country, que s’adiu més a les seves ràpides condicions enduristes. De fet, tal com ha explicat el mateix Garcia, en aquesta prova ha pogut disputar-la amb la moto de 250 cc i 4 temps amb que va guanyar l’any passat el Mundial d’Enduro 2 . I amb la que sembla trobar-se més a gust que amb la 2T amb que ha disputat les anteriors proves, més adequada a les curses de Hard Enduro.

Per la seva part, Jaume Betriu ha fet una gran carrera (sobretot en la prova de motocròs) i només 2 segons l’han separat de la tercera plaça al podi. Un podi que han completat dos britànics, el company d’equip de Garcia, Nathan Watson, i el pilot oficial Husqvarna, Billy Bolt. L’actual líder de les WESS, l’alemany de KTM Manuel Lettenbichler ha quedat sisè.

Original Fast Eddy Cross-Country

La cursa de dissabte, tot i que puntuable per a les WESS, és una prèvia de la l’Original Fast Eddy Cross-Country que es disputarà diumenge amb 250 corredors (classificats entre els 650 que han corregut dissabte).

Una nova ocasió perquè el pilot català demostri que en proves similars a l’enduro tradicional és un dels més ràpids del món.

Foto: Josep Garcia al Red Bull Meggawats 2018 (© Future7Media)

Font: WESS (Traducció automàtica al català i versió original)



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de WESS | s'ha etiquetat en , , , , , per rodadecalls | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent