Roda de calls

bloc d'enduro

Dani Gibert, al Mundial de SuperEnduro

El català Dani Gibert (Sherco) ha entrat a la llista preferent del Campionat del Món de SuperEnduro Maxxis FIM que comença dissabte a l’Atlas Arena de Lodz, a Polònia.

Gibert ho fa substituint a una de les llegendes de l’enduro, el britànic David Knight. El corredor de l’Illa de Man no ha pogut aconseguir cap moto oficial i ha decidit no disputar el Mundial de SuperEnduro.

Una retirada, si més aquesta temporada d’hivern, que permet a Dani Gibert entrar en un grup privilegiat i amb opcions de millorar el vuitè lloc de la passada temporada, sempre que el respectin les lesions que no l’han deixat desenvolupar-se com voldria els dos darrers anys.

Després de deixar Gas Gas, amb qui havia anat les dues anteriors temporades, Gibert s’ha estrenat aquesta temporada amb l’equip oficial Sherco. I ho ha fet de manera brillant aconseguint els seu primer Campionat de SuperEnduro d’Espanya. Amb aquesta bona dosi de moral, el català intentarà portar la 300 SEF-R a les posicions més altes, en una temporada de SuperEnduro en la que tindrà de company d’equip al nord-americà Kevin Rookstool.

Font: www.enduro-abc.com (Traducció automàtica al català i versió original – english)

Foto: Dani Gibert (www.enduro-abc.com)

 

 



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de SuperEnduro | s'ha etiquetat en , , , , , per rodadecalls | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent