Roda de calls

bloc d'enduro

Oriol Mena guanya per quarta vegada l’EnduRoc

El pilot de Beta Trueba, Oriol Mena, es va endur el VII EnduRoc Burn. I ja en porta quatre després d’haver guanyat al 2010, 13 i 14.

I això que Mena va sortir últim en la cursa del diumenge, la Race of Champions, però al segon tomb ja anava primer i no el deixaria fins la bandera a quadres.

Joan Jou (Yamaha) va arribar segon seguit dels germans Quer, Ramon i Jordi (Beta Trueba), i Sergi Cassany (KTM) que completava el podi de cinc graons.

Qui no va tenir sort fou Josep Garcia (Husqvarna). Després de guanyar el SuperPole del dissabte, diumenge no va fer una bona sortida (acompanyat d’una caiguda) però va anar remuntant fins al tercer lloc. Una entrada d’aigua a la moto va fer que aquesta no anés del tot fina i optés per retirar-se.

Ramon Quer s’emporta la Super Enduro Challenge

Amb l’EnduRoc es tanca la Super Enduro Challenge 2015 (on també hi són la Bassella Race 1 i la MotorLand X-Race) que ha estat per Ramon Quer.

El pilot de Juneda ha esta molt regular en les tres proves amb un quart lloc a Bassella i dos tercers (MotorLand i EnduRoc). Uns resultats que l’han situat per davant de Josep Garcia que va guanyar a MotorLand, va fer tercer a Bassella i ha perdut les opcions al tiol al no acabar l’Endu-Roc.

El tercer lloc final ha estat per David Adrià (Honda) seguit de Carles Quer (Husqvarna) i Jordan Curvalle (Sherco).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Curses (Xtrem Races, Memorial,...) | s'ha etiquetat en , , , , per rodadecalls | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent