Roda de calls

bloc d'enduro

Austràlia guanya els ISDE 2015… dos mesos després de finalitzar-se

La FIM va emetre dimecres, 18, un comunicat pel que rebutjava les apel·lacions de tres federacions a les desqualificacions patides per sis corredors seus, que es van saltar un punt de control de ruta (check point) el tercer dia dels Sis Dies Internacionals d’Enduro (ISDE) d’Eslovàquia. Aquest veredicte fa que l’equip de Trofeu de la Motorcycling Australia sigui el guanyador dels ISDE 2015.

De fet la decisió del Jurat Únic, el txec Jan Stovicek, modifica la classificació del final del Trofeu (pdf) i el seu podi. Així França, primera, i Espanya, tercera, passen al lloc 23 i 19, respectivament. En canvi Austràlia puja del segon lloc al primer i l’acompanyen Itàlia (quarta fins ara) i Finlàndia (sisena fins la resolució).

I es que la decisió de Stovicek afecta a vuit corredors tot i que només tres federacions van presentar al·legacions: la Fédération Française de Motocyclisme (FFM), amb tres corredors desqualificats; la Real Federación de Motociclismo Española (RFME), amb dos, i l’Auto-Cycle Union (ACU), amb un i que fa que la Gran Bretanya passi del cinquè lloc al vintè.

Alegria australiana

Les primeres declaracions australianes són exultants com la dels corredors Daniel Milner o Josh Green que es veuen a si mateixos com els millors corredors d’enduro del mon i els més ràpids. I que també valoren positivament que la FIM hagi aplicat el que diu el reglament.

I es que amb aquesta victòria, Austràlia passa a ser la dominadora dels Sis Dies ja que també ha guanyat el Trofeu Júnior i la categoria Femenina.

Font: Motorcycling Australia (Traducció automàtica al català i versió original -english)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de ISDE 2015 | s'ha etiquetat en , , , , , per rodadecalls | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent