Orxata

ORXATA, Can Batlló (Barcelona), 26 de setembre de 2014

DSC_7833

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Podeu veure totes les fotos de l’adéu d’Orxata aquí. I les de La Troba Kung-Fú també estan aquí.

Publicat dins de General | Envia un comentari

Gigografia (XI)

Demolition Roll Dolls, Sala Màgic (Barcelona), 14 de desembre de 1999

1999 Demolition Roll Dol893

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Una visita a Madrid em va portar a conèixer a la gent de l’agència Cover. Allà es van mostrar molt interessat amb el meu arxiu però em van fer una pregunta clau: ho tens digitalitzat? De tornada a Barna un nou plantejament corria pel meu cap i que a la fi seria també un canvi en la forma de treball i amb el tractament de la imatge. Un CoolScan de Nikon va entrar a casa i es va convertir en un so habitual funcionant a tota hora per fagocitar tots els rodets que anava fent i tot el que podia escanejar de l’arxiu.

1999 Demolition Roll Dol889

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La banda de Detroit Demolition Roll Dolls em van servir de conillet d’índies per posar a prova la qualitat de l’escàner. I de passada aprofito reivindicar els concerts a aquella mítica sala barcelonina en la que sabies com i quan entraves però mai a quina hora i en quin estat sorties.

Publicat dins de General | Envia un comentari

Mediterràniament

Txarango, Festes de la Mercè — Platja del Bogatell (Barcelona), 23 de setembre de 2014

txarangoDSC_6969Podeu veure totes les fotos a aquesta galeria la web d’Enderrock

I podeu seguir tots els concerts aquí

Publicat dins de General | 1 comentari

Mercè 2014

Sonny Knight & The Lakers, Moll de la Fusta (Barcelona), 19 de setembre de 2014

sonny knight f x mercadeDSC_4590

Podeu anar seguin les meves fotos a www.rockviu.cat o a la web Bythefest.com

Publicat dins de General | Envia un comentari

Gigografia (X)

Paul Rodgers, sala Zeleste II (Barcelona), 22 de març de 19971997 Paul Rodgers094

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poc a poc cada vegada més editorials i revistes em demanaven que volien les fotos en color, per la qual cosa el blanc i negre va anar quedar com residual. Finalment el 22 de març de 1997 vaig tirar el meu darrer rodet en blanc i negre a l’ex Free i ex Bad Company (i, anys després també cantant de Queen) Paul Rodgers. Poc a poc la qualitat de vida va millorar gràcies aanar-me’n oblidant dels líquids, quartos foscos amb llum vermella, reveladors, banys d’atur i fixadors. Hores i hores allà entafonat en pocs metres quadrats mentre cremava compulsivament paquets de Ducados i ampolles de Voll-Damm en un ambient clarament insà. Fora romanticismes! Oblidar-me del revelat químic i del blanc i negre va ser tota un alliberament.

1997 Paul Rodgers100

Publicat dins de General | Envia un comentari

Diada 2014

Els Pets, Passeig de Lluís Companys (Barcelona), 11 de setembre de 2014

petsDSC_3115

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En aquest link podeu veure totes les fotos que vaig fer durant la Diada 2014.

Publicat dins de General | Envia un comentari

Festival Altaveu 2014

Myles Sanko, Festival Altaveu (Sant Boi de Llobregat), 6 de setembre de 2014

sankoDSC_1907

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Podeu veure la resta de les fotos del festival aquí: www.rockviu.cat

Publicat dins de General | Envia un comentari

Gigografia (IX)

Backstreet Boys, Ràdio Barcelona i Discoteca Illusion (Barcelona), 13 de març de 1997

1997 Backsteet Boys849 1997 Backsteet Boys845

No se d’on va venir l’avís, si em van trucar des de València o algú em va donar el xivatassu (suposo que va ser el sempre encantador Luís Troquel). El cas és que hi havia una editorial valenciana, La Máscara, interessada en fotos dels Backstreet Boys i justament els d’Orlando estaven aquella setmana a Barcelona. Vaig posar-me en contacte amb Ràdio Barcelna-40 Principales per demanar permís per estar en el seu estudi i em vaig acreditar per estar al seu concert en rigorós playback a la sala Apocalypse. El grup tot just començava i la onada de fans estava creixent imparable però encara eren humans i deixaven acostar-se. Total que la trobada va ser perfecte i vaig tornar a casa carregat de rodets amb imatges dels cinc efebs. La Máscara va arribar a treure tot un llibre gairebé amb les meves fotos i això em va obrir una porta immensa del món editorial. Li van seguir llibres de Sergio Dalma, Alejandro Sanz o Ricky Martin. Em vaig adonar que als concerts d’aquestes megaestrelles populars i mainstream els fotògrafs que hi van ho fan gairebé per imposició dels seus mitjans i pocs ho fan en plan de freelance. Un espai que vaig saber aprofitar. Al final amb La Máscara vaig publicar fotos en més de 100 referències diferents (des dels Rolling Stones als Smashing Pumpkins passant per Björk, Chayanne, Manic Street Preachers, Enrique Iglesias, PJ Harvey, Prodigy, Marilyn Manson, Jarabe de Palo, Robbie Williams, Pixies, Shakira, Luís Miguel o Molotov entre molts d’altres).

1997 Backsteet Boys858

Després de 2 anys d’intensa col·laboració (a sobre ben pagada) els hi vaig fer una proposta: un llibre meu que aplegués els meus primers quinze anys amb la càmera penjada al coll. A finals de 1999 va aparèixer el llibre anomenat “Pasión por el rock” en la edició espanyola i sudamericana, “Rock on Stage” a la francesa i “Passione rock” a l’italiana. Un llibre únicament de fotografies en color i blanc i negre que va posar el meu ego a l’alçada d’un campanar. El miro ara i canviaria més de la meitat de les fotos, però no puc deixar de sentir-me’n totalment orgullós del resultat i la repercussió que va obtenir.

1997 Backsteet Boys950

Malauradament tot te un final i unes inversions (estafa?) en el mercat sud-americà va fer que la editorial trontollés i que finalment La Máscara fes fallida i els seus llibres desapareguessin de les estanteries. Finalment vaig trobar exemplars de “Pasión por el rock” en un Happy Books a un preu de ganga. Un bonic final.

pasion por el rock019

Publicat dins de General | Envia un comentari

Festival Acústica 2014

Albert Pla, Festival Acústica (Figueres), 30 d’agost de 2014

DSC_0605

 

Podeu veure la resta de fotos del Festival Acústica de Figueres aquí: www.rockviu.cat

També podeu veure la galeria complerta d’aquest concert de 25è aniversari artística d’Albert Pla a la web d’Enderrock

Salut!

Publicat dins de Actualitat, Concerts, Festivals | Envia un comentari

Gigografia (VIII)

Cannibal Corpse, sala Garatge Club (Barcelona), 1 de maig de 1993

1993 Cannibal Corpse762

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Els camins del rock són inescrutables i la gent de la revista “Metal & Co” va decidir posar-me a prova amb una nit de triple cartell de trash metall. Desultory, Cannibal Corpse i  van posar a prova els meus timpans i van obrir-me portes a nous sons i escenes.

 

Fear Factory, sala Garatge Club (Barcelona), 1 de maig de 1993

1993 Fear Factory742

Publicat dins de General | Envia un comentari