Trobada amb blocaires

Com ja podeu llegir ja als apunts de
Vicent Partal o Toni
Ibáñez
o Xavier Mir, o Eduard Batlle ahir vam fer primera trobada -espero que en puguem fer més- amb una sèrie de blocaires de referència i l’Artur Mas. La idea era contrastar i intercanviar impressions sobre el videobloc. I també parlar de que els va semblar les idees expressades a la conferència de dimarts ‘El catalanisme, energia i esperança per a un país millor’ [pdf]

Personalment em va fer molta gràcia posar cares a molts dels blocs que sovintejadament visito. A més em va semblar gent molt interessant, amb inquietuds i que tenen ganes de fer coses. Va ser una conversa en que crec que ens hi vam sentir tots còmodes i que pot ser un inici per fer coses. Em va agradar algunes de les crítiques que van fer sobre el videobloc, sobretot en l’apartat de participació que des d’avui mirarem de com resolem. Crec que també va servir perquè l’Artur Mas s’adoni encara més d’on s’ha ficat i del potencial que té i pot tenir aquesta nova eina per apropar la política i els polítics al ciutadà.

Us enllaço alguns dels que han vingut a la Trobada: Marcús, Xavier Mir, Marc Arza, Núria Masdéu, Marc Vidal, Vicent Partal (Vilaweb), Eduard Batlle, Jordi Cabré.

La foto de la trobada és del Toni
Ibáñez
que junt amb Eduard Batlle van ser els que van tenir més reflexes i van fer algunes fotos. Ben aviat penjarem el video al videobloc d’en Mas.

  1. El videobloc, amb les correccions adients per fer-lo realment participatiu, pot ser una eina molt interessant. Trobo encertat el punt de vista que oferiu, de tipus més informal. També us podrieu plantejar fer servir una altra eina, el podcàsting. Un exemple: Barack Obama, en la seva activitat com a senador, tenia el seu podcast, http://obama.senate.gov/podcast/ (no sé per què, però no he aconseguit enllaçar-lo).

  2. Benvolgut Roc,

    Em dic Oriol Ristol i Espinosa, i sóc el Cap Local de la JNC de Sabadell i, tanmateix, exerceixo la funció de Responsable de Militància de CDC de Sabadell.

    T’he estipulat breument la meva carta de presentació perquè necessito comentar-te una qüestió sobre una proposta que vull fer a l’agrupació local de CDC de Sabadell i, per això, m’agradaria que em proporcionéssis un mail teu de contacte per informar-te des d’aquest mecanisme el que tinc proposat.

    Salutacions cordials,

    Oriol Ristol

  3. no es pot fer la valoracio per internet. de totes maneres , jo visc a sant feliu desde fa 4 ayns y trobo que la qualitat de vida es bona perque es un poble molt tranquil jo visc al carrer vinyetes, jo trobo que el poble esta bastant obsolet ten moltes manques , de serveis sanitaris,  de oferta ludica y oci pels joves, de manca espais esportius, no tenim picina municipal , nomes a solanes, el transit es horroros, esstic a favor de la  nova variant, per comunicar y descongestionar la circulacio de trailers camions,y del cotxes al poble,els una grandisima majoria dels carrers estan, sense asfaltar, com la avinguda de les escoles y voltants, hi ha una gran manca de espais publics , y verds pels mes petitonets del poble, total que jo se que no he descobert america en quant a les manques del poble pero aqui us deixo la meva humil opinio, merces y salutacions per tots    aatt. comenari dirigit al sr roc fernandez  .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.