Inici

El temps passa però seguim fidels a les idees que ens van aplegar fa 20 anys


Imatges

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Experiència Laboral

Vaig començar la meva experiència laboral treballant al Centre Cultural de Caixa de Terrassa com a responsable de la sala d’actes i també ajudant a organitzar alguna biennal de pintura Ricard Camí (1991-1994). Més tard vaig treballar a La Caixa com a terminalista-caixer. Ambdues feines les vaig compatibilitzar amb els estudis de ciències empresarials.

Més tard vaig treballar com gerent de diverses campanyes de la JNC i posteriorment com responsable del serveis nacionals d’aquesta organització juvenil (1993-1996). L’any 1996 vaig entrar a treballar com Cap d’informació de Convergència, essent responsable de publicacions, imatge del partit, i més tard dels webs i xarxes socials de CDC i CiU fins el 2011.

Actualment sóc el responsable de continguts digitals del Govern al Departament de la Presidència de la Generalitat.

 

Vida Social

Sempre he estat vinculat a diverses entitats i organitzacions tant polítiques com culturals o socials. Fruit d’aquesta implicació he estat candidat en diverses eleccions a les Eleccions Municipals de 1999, 2003 i 2011 a Sant Feliu de Codines i candidat a les Eleccions al Parlament de Catalunya de l’any 1999. També he estat membre de la Junta local d’Òmnium de Terrassa, membre fundador de la Plataforma per la Llengua, i en l’etapa d’estudiant vaig ser representant dels estudiants al Claustre i la Junta de Govern de l’UAB.

També he estat Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Sant Feliu de Codines (2003-2007) i regidor d’Ensenyament, Comunicació i Participació. En aquest període també vaig ser membre de la comissió petits municipis de LOCALRET i de la Comissió mixta del Departament Ensenyament. Vaig ser fundador de la Ràdio municipal Ona Codinenca 107.2 i he col·laborat en diversos mitjans de comunicació.

Actualment sóc membre de la Junta d’Òmnium Cultural del Vallès Nord – Cingles de Bertí i sóc membre del Centre excursionista de Sant Feliu

 

Estudis

Diplomat en Ciències Empresarials per l’UAB. (1990-1995)
Curs sobre la Unió Europea. Patronat Català ProEuropa (1996)
Postgrau en Comunicació empresarial en Tecnologies digitals per l’UPF. (1999)
Postgrau Relacions Institucionals i Màrqueting Públic per l’UAB. (1997)
Postgrau en Gestió Local i Administració Local de l’ACM i l’UAB. (2003)

Els meus escrits

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>