SAMFAINA VALLESANA

Bloc d'en Sebastià Ribes i Garolera

14 d'agost de 2014
0 comentaris

2- EL CAS MERCURI DESTAPA LES OBRES DE CA N’ALZINA

Tot i perdre la moció, que hem explicat a l’apunt anterior, l’esforç d’investigació i denúncia de l’Entesa no ha tardat a donar resultats:

01/04/2014 – Efectivament, es va fer el precinte de les obres i de la maquinària. Tanmateix el que no va explicar el Josep Ayuso és que l’actuació va ser molt parcial sobre noves actuacions, i inexplicablement  19 dies després de signar-se el decret d’urgència, just quan acabaren les activitats programades d’un campionat internacional a Ca n’Alzina.

09/04/2014 – Cinc dies després del Ple, Josep Ayuso deixa les responsabilitats d’urbanisme. Deixa allò que cap aspirant a alcalde lliuraria, la cartera més rellevant després de l’alcaldia. Però aquest és un departament que el supera i la nefasta gestió urbanística  a Ca n’Alzina podria enterbolir la imatge de qui somia governar la ciutat.

16/06/2014 – S’aixeca la suspensió de la tramitació de l’expedient de legalitat urbanística i en conseqüència es reactiven els expedients de disciplina urbanística, realitzats i aturats els anys 2005, 2007, 2009 i 2010.

22/07/2014 – El govern municipal exigeix la retirada de les terres abocades sense llicència a Can Xupa i a Ca n’Alzina publicant els decrets de notificació al BOPB davant la impossibilitat de fer-ho als diversos propietaris i a l’empresa promotora propietat de la família de l’exregidor del PP, Jordi Soriano.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!