Chào ông Viêt Nam

Impressions de viatges i més coses

La denúncia: Dones assassinades

Publicat el 14 de març de 2016 per rginer

 

 

 

No ha estat un mes de febrer plàcid i tranquil. Novament he de denunciar la mort violenta  de dones, assassinades, presumptament per les seves parelles o ex parelles. Aquestes morts injustes, cruels, i que continuem denunciant, perque sí, perque cal fer-ho, no deixar-ho en el sac dels desmemoriats. Que se sàpiga un día sí i un altre també.

01.02.16 – Alhaurin de la Torre, Màlaga. Va ser detingut un home per un crim comès l’any 2008. Va assassinar la seva dona. La família no va defallir i ha persistit fins arribar a aquesta detenció, perque s’ha pogut demostrar que l’home va ser el culpable. Va confessar el crim.

11.02.16 – Becerrea, Lugo. Dona morta a trets d’escopeta, davant els fills. Un d’ells ferit. El presumpte autor, el seu marit, ha estat detingut.

13.02.16 – València, El Cabanyal. Dona de 71 anys trobada morta a casa de forma violenta, a cops. El presumpte autor, el seu marit, ha estat detingut.

13.02.16 – Fuengirola, Màlaga. Dona morta a cops. Separada del seu marit, presumptre autor, des de feia un any. Ha estat detingut. Tenia ordre d’al.lunyament.

22.02.16 – Saragossa. Dona assassinada a trets. El presumpte autor, parella de la dona, es va suicidar. Tenia ordre d’al.lunyament.

 - Estadistica de l'any 2010 - Dones sense vida

 

El meu sincer condol, i la meva tristor. Una violència que no sembla tenir aturador. I unes flors ben boniques que acompanyen, com sempre, aquests apuntaments i que desitjaria molt deixar de publicar.

 

 

 

 

 

 

 

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.