Chào ông Viêt Nam

Impressions de viatges i més coses

11S15 : #VIA125MIL

DSCN2884

 

Ens diuen que no ens quedem a casa, que agafem un trosset de Meridiana, i que sortim al carrer. Jo estic segura, sempre ho he estat, que la Meridiana s’omplirà de gom a gom. Ens diuen que estaria bé que 125.000 persones més estiguéssin ja inscrites i que ens queda una setmana. Ho farem, segur.

DSCN2874

Ahir tarda vam ser moltes les parades de les Territorials de l’ANC que erem ja a la Meridiana repartint fulletons, lones per els balcons, estelades, venent samarretes, parlant amb la gent. Malgrat la pluja, crec que es va fer molta pedagogia i bona feina i ens vam trobar amb molta gent esperant ja poder ser ja a la Meridiana l’11S15.

Hi ha moviment, molt. Llegeixo avui : El vi català el veig ara mateix com el país: agitat, neguitós, dubtós, valent, provocador i garbellant. En plena revolució i reacció, en construcció. Roger Viusà, sommelier.

Jo seré al Tram 82. I vosaltres ?

Endavant les atxes. Ho aconseguirem, segur. Bròquil is OVER.

Fotografíes : Avgda. Diagonal – setembre 2014. RG.

[vimeo 138207776 w=500 h=281] <p><a href=”https://vimeo.com/138207776″>Cap revoluci&oacute; s’ha fet des de casa</a> from <a href=”https://vimeo.com/assemblea”>Assemblea Nacional Catalana</a> on <a href=”https://vimeo.com”>Vimeo</a>.</p>


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.