Chào ông Viêt Nam

Impressions de viatges i més coses

Des de Hanoi

Publicat el 30 de gener de 2015 per rginer

 

 

 

 

Dos dies ja a Hanoi. Retrobament amb una Ciutat que des de la primera vegada que hi vaig ser m’ha seduit i continua la seduccio ……  Ja es comensa a veure una activitat que anira creixent per celebrar el Te’t. He estat amb amics, i tambe amb nous amics. La meva aportacio a les festes del Tet sera cuinar un arros amb bacalla. Des de Barcelona a Hanoi. Ben envasat al buit. Aqui no el coneixen. Jo ja he gaudit de la cuina vietnamita, cha ca, pho, bun, te verd, la cervesa Halida, papaia. Fa calor, pero no pas la de l’estiu i les motos continuen envaint els carrers. Podria dir que la gent a HaNoi ocupa els carrers, son els amos i senyors, i hi conviuen molt i molt be.

 

Ha Noi te un aeroport nou i una autopista que arriba directament a la Ciutat, i un nou pont que travessa el Hong Ha, el riu Roig. La autopista no te senyals de res, i a l’aeroport es nota que estan en rodatge. Tinc una nova camera que tambe fa videos i ahir vaig estar practicant i enregistrant tot el trafic des del meu seient en un cyclo pousse.

Com no porto, ni tinc, un smart phone ni un portatil, he d’utilitzar els odrdinadors que son a disposicio dels clients a l’hotel. Aixi que el teclat ni te accents, ni c trencada i escric com puc …..

Ara son 2/4 de 9 del mati, sis hores menys a Barcelona. Bon dia.

 

Publicat dins de Hà Nôi | Deixa un comentari

  1. Hola Roser, m’en alegro molt que ja siguis a Hanói i hagis deixat el teu primer apunt al bloc.Desitjo que tot et vagi molt bé i et surti bé l’arrós.
    Petons.

  2. Esperem les foos i els videos “amateurs”. No tinc més imatges de Ha Noi que les de la guerra dels 70′ Així que prepara’t a fer les explicacions pertinents.

  3. Hola Roser. He entrat al teu blog i ja he vist que has arribat amb tota la teva energia. Desitjo que els hi agradi l’arròs. Aquí ens està fent molt fred i diuen que la temperatura seguirà baixant, no gaire habitual a la nostra ciutat. Aniré seguint els teus apunts. Una abraçada. Marta (dona del Salvador del Sorrobloc) i veïna del Farró 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.