Chào ông Viêt Nam

Impressions de viatges i més coses

Jo aniré a votar, i tú ?

 

Hi ha certa ‘desmotivació’ entre la gent. La presió és gran, està clar, molt clar, i els politics no ajuden gaire. La Ciutat engolleix a qualsevol; és difícil. Si encartelles, compte que vindrà la GU i et posarà una multa, i no diguem si vols embolcallar de groc una font, un fanal, o simplement vols posar-hi un llaç groc. De vegades et perds, no saps on anar, però una cosa és ben certa, i tots hi anem de pet ….. En un lloc que ens diran, hi hauran urnes i les omplirem de paperetes votant un doble SÍ. Perque volem la independència del nostre país. I aquest gest serà només l’inici ja definitiu per començar el procés, i el nostre President convocarà eleccions ja, immediatament abans de tres mesos. Ara ja no es pot arronsar. Es va trencar un pacte entre els partits, i ara no hi ha marxa enrere. No ens falleu.

811116681_12128925803429597067

I desconec si hi haurà una llista unitària, o llistes dels partits. No ho sé. Però cal un Parlament amb una majoria amplia, molt, molt amplia, perque aprovi i declari la independència de la República de Catalunya. I això no és somniar, no, és la realitat i tot continúa depenent de nosaltres, només de nosaltres. I votarem per tots els que no ho han pogut fer, els que han lluitat, anys i anys, i per els nostres fills i néts, perque puguin viure en un país millor.

#VotaréPerTu ….. un hashtag potent i una resposta a twitter que torna a donar força, perque de fet mai l’hem perduda. Sí, votaré per tú ..  espòs, besavis, avis, pares, tietes, tiets, cosins, cosines, familiars llunyans, amics, amigues, veïns, escriptors, poetes, lluitadors, lluitadores, dones, homes, arquitectes, joves, activistes, demòcrates, naturalistes, pacifistes, cantaires, músics, pintors, dissenyadors, fusters, ebenistes, forners, llauradors, botiguers, farmaceutics, metges, imfermeres, xofers, paletes, lampistes, polítics, empresaris, artistes de circ, de cinema, de teatre, de musicals, de cabaret, periodistes, fotògrafs, informàtics, aviadors, cambrers, cuiners, conductors de transport públic, bombers, guàrdies forestals, mossos d’esquadra, ramaders, i tants i tants d’altres …… perque cada nit surt el sol i a partir del dia 9N14 el sol hi serà present per sempre més en aquest el nostre país per el que vareu lluitar i somiar. Per tots vosaltres, per a tots.

Jo aniré a votar, i tú ?  #VotaréPerTu …. Maria Mercè Marçal, i totes les dones lluitadores que no ho podran fer.

Deixo aquesta cançó, VOTERÓ PER TE,  que he trobat en un tuit fet per en Quim Monzó i m’agrada …. sí, sí, votarem.

 

http://www.youtube.com/watch?v=JeKFL9yEgsk?rel=0&w=560&h=315

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.