Chào ông Viêt Nam

Impressions de viatges i més coses

Desobeïm

ByuCv2GIAAEiQ57

 

Avui a les 7 de la tarda a la Plaça Sant Jaume i davant de tots els Ajuntaments del nostre país. Ahir ja va anar gent a protestar, a manifestar que desobeirem, davant la delegació del govern espanyol. La campanya continúa. El full de ruta s’ha de complir. I continuarem la lluita pacífica, amb força, persistent, amb convicció. La raó està al nostre costat. El 9N14 anirem a votar. Vivim una situació frenètica i a la vegada brillant. Hem de gaudir i lluitar per aconseguir la llibertat del nostre país. Hem de votar i el resultat ha de ser un SI // SI. Els nostres representants electes han fet i feran camí per la independència. I el President de la Generalitat, senyor Artur Mas està a l’alçada. No s’arronsa, no. I a nosaltres ens pertoca continuar empenyent i ser-hi, fer-nos visibles de forma continuada, ara més que mai.

Votarem. I serà aleshores quan començarà el procés cap a la independència. No tenim cap altre opció, i guanyarem. Ara ens toca començar la campanya i la farem. Estic més que farta de totes les mentides, el menyspreu, de com són de barroers, i encara hi ha gent que vol continuar vivint en el reino de españa ? On és la seva dignitat ?

It is easy to do justice, but it is very hard to do right. Let right be done ….. de la pel.lícula The Winslow Boy, que vaig veure diumenge per la tarda. Sí, la justícia significa llei, i el dret del poble és el bé. Són justes les lleis ? Totes no ho són de justes, i som nosaltres, depèn de nosaltres, de fer-les canviar, per el bé de la gent. Amics, amigues, continuem fent camí, sense defallir.

Ho aconseguirem, segur.   Endavant les atxes.

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.